Loading . . .
Butonul de orgasm

Butonul de orgasm

sursa foto

Exista un mit cum ca femeile ar avea multe butoane, nu doar coada aia pe care nu este recomandat sa le calci.  Exista un mit cum ca ar trebui ca fiecare femeie sa aiba un buton de oprire – sa mai taca, dar apoi descoperi ca tot ceea ce-ti doresti e un buton in care : sa se porneasca, deoarece te-ai cam saturat de femei care spun : sunt obosita, nu am chef, ma doare capul, azi e luni, e weekend avem timp, etc.

Stiu ca e greu sa crezi ca exista un astfel de buton, poate ca foarte vag stiai de existenta lui. Foarte vag iti amintesti ca domnisoara ta reactioneaza in anumite felur la unele atinger. De parca e undeva prin corpul ei ar exista un buton care ar reusi sa o excite s sa-i proneasca cheful de sex. Din diferite motive, aceste mangaieri nu functioneaza intotdeauna lasandu-te astfel cu impresia ca nu exista si e doar o iluzie.

Chiar daca miturle acestea sunt creeate de femei pentru a ncuraja barbatii, eu tind sa va asigur ca exista cel putin 3 butoane care creeaza orgasme sigure, intense, mari, urlete care vor trezi toti vecinii (ar fi bine sa nu locuiti langa un cimitir, pentru ca atunci apocalipsa Zombie, ar fi mult mai aproape ).

Atunci cand te joci cu sfarcurile ei (are doua), din diferite motive intotdeana vei prefera pe unul dintre ei, vei incerca sa o cnvingi – fara sa reusesti – ca sunt identici. Ah acele molfaieli, gemetele, muscaturi usoare, o vor porni – cu siguranta. Iar atunci cand iti plimb  limba pe langa ei, si o privesti cu coada ochiuli sa-i vezi reactia, oh si ce reactie primesti !

Iar daca vei cobora cu mana de buric, in jos, curios spre zone umede, vei gasi cu siguranta butonul ala care atunci cand il atingi o faci sa tremure. Acel buton (si stiu ca acolo sunt mai multe), care face minuni cu adevarat la capitolul placeri si excitari.

Femeile au atat de multe butoane, iar voua va place sa le descoperiti prin zambete, gemete, urlete, atingeri ! mmrrr

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post O revansa diferita
Next post Tatuaje si pierce-uri

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: