Loading . . .

O revansa diferita

Cand incepi sa accepti toate lucrurile astea, logica nu mai cauta de mult motive pentru care sa nu o faci. Ai trecut de stadiul in care confunzi un orgasm puternic cu iubirea adevarata, ai cladit ziduri si te-ai detasat de multe. Te uiti la cuplurile din jurul tau si iti spui “lui nu ii pasa, mie nu imi pasa”. Incepi sa conjugi in mintea ta verbul : a insela , a minti , a pasa . Nu prea reusesti decat sa te derutezi asa ca totusi, cauti ceva care sa te faca sa te simti bine.

Ti s-a spus de atatea ori ca ea nu este problema ta. Ea este problema lui, iar din punctul tau de vedere ea nu exista. Existati voi din momentul in care intrii pe usa si te saruta suav, pana in momentul in care pleci. El face regulile, tu doar le slefuiesti in interesul propriu. Iti place la nebunie sa-i oferi atentia pe care consideri ca o merita, dar totusi gandul acela ca ai putea fi tu in locul ei te bantuie usor uneori.

Trebuie sa faci ceva ca sa te simti bine. Trebuie sa faci ceva ca sa nu te mai simti ca o amanta ieftina, macar sa te simti ca una mai scumpa. Raspunsul e simplu : alint-o pe ea!

Da! Pe ea ! Ea merita atentia din partea lui, pentru ca astfel, poate cu putin noroc, reusesti sa readuci o pasiune sexuala intre ei pe care o starnesti si tu, iar asta poate ca iti va aduce un zambet pe buze. Nu e treaba ta sa afli ce nu merge n relatia lor, ofera-i lui lucruri pe care le poate testa (si) cu ea.

uleiuri de masaj, doar pentru ca lui ii place la nebunie sa faca masaje incredibile, sau sa primeasca unele asemanatoare

– solutii comestibile bune de intins pe corp in timpul sexului ( de ciocolata , de menta)

catuse, doar sunt bune la casa omului, aparent la fel de importante ca prezervativele

prezervative cu tot felul de striatii menite sa o faca pe ea sa se topeasca de placere, sa se incoarde si sa-l stranga pana cand va scoate toata placerea din el.

Ea merita alintata pentru ca ea nu are nicio vina in tot triunghiul acesta vicios in care tu esti acel om care priveste cum se intampla toate si spera ca nu va ajunge in acea pozitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Lunea recunoasterii
Next post Butonul de orgasm

Arhiva

Categories