Loading . . .

Tatuaje si pierce-uri

Am observat zilele acestea o tendinta a oamenilor de a discuta despre tunning-ul pe care alegem sa ni-l facem corpului nostru. Este vorba de pierce-uri si tatuaje. Asa cum o parte din voi stiu (de la mine, din articole sau au vazut) eu sunt mandra posesoare a doua tatuaje si un pierce.  Sa le prezint in ordinea cronologica :

1 . Dream catcher – este facut pe pelvis, iar ironia de a avea deasupra lui cleo un desen menit sa alunge cosmarurile este destul de frumoasa. A durut si nu e vazut tot timpul din prima pentru ca nu toata lumea verifica daca am ceva desenat pe mine, iar daca lumina este inchisa risti sa nu observi nici macar faptul ca este o umbra.

Am fost intrebata adeseori ce inseamna acel tatuaj pentru mine, cu ce ma ajuta un desen pe pielea mea. Poate ca nu ma ajuta asa cum unii ar avea pretentia sa ma ajute, dar mesajul pe care-l transmite, locul, e un fel de trimitere a partenerului sa-mi ofere doar vise bune.

2. pierce-ul – este facut in clitoris iar durerea nu a fost atat de mare precum am crezut ca o sa fie. Este la fel ca durerea cand ti faci un cercel in ureche, iar baiatul a fost destul de amabil sa se asigure ca se vindeca bine. A doua zi dupa ce a fst facut se putea trage cu dintii de el iar sentimentul este destul de frumos. Eu il vad ca pe un accesoriu, pentru ca asta este. Nu ma ajuta cu mare lucru la orgasmm dar de multe ori mi se pare ca tenteaza ca lumea sa traga cu dintii de el. Am reusit sa-mi fac o colectie foarte mare de cercei de diferite forme, cu diferite mesaje.

3. Unicornul – este intr-un loc jos si ascuns, tocmai pentru a provoca. Da, laba piciorului a fost alegerea de aceasta data tocmai pentru ca vroiam sa trimit curiozitati in a ma dezbraca pentru a se asigura ca am doar un tatuaj.  Nu am sa discut decizia mea de a-mi tatua un unicorn pentru ca nu mi se pare importanta.

Poate ca nu ma face un om mai bun faptul ca am tatuaje si pierce-uri, dar faptul ca le-am ascuns, faptul ca le am in zone in care doar el le poate vedea imi ofera mie ceva aparte pentru ca stiu ca am ceva special. Uneori sunt rea si “uit” sa imi pun pierce-ul,  in special atunci cand stiu ca se vor creea discutii de genul

– i-ai vazut pierce-ul ?

– ce pierce?

– pai are pierce in… cleo !

-nu are ma nimic!

Despre pierce-urile in zonele genitale ar fi multe de spus, sunt conivnsa ca exista multe mituri despre ele, la fel cum exista mituri despre persoanele cu pierce in limba. Eu am avut parte de un baiat cu pierce in limba dar nu mi s-a parut ca limba lui ar face ceva minuni. Ne tachinam reciproc despre posibilitatea ca pierce-urile noastre sa ramana blocate. Nu stiu cum este ca o fata sa-si plimbe bucata de metal din limba pe acel Adonis erect de la ea din gura, dar banuiesc ca ofera niste fiori in plus. N-am avut nici baiat cu pierce in penis asa ca nu pot sa zic daca schimba ceva. Personal as prefera unu cu pierce nu unul cu bile deoarece mi se pare ca bilele sunt un semn de frurstrare cu privire la grosimea/marimea bijuteriei proprii, lucru care nu ma incanta deloc. Nu mi se pare ca bilele arata estetic, iar pierce-urile fiind bijuterii reusesc sa faca organele genitale sa arate chiar bune de savurat.

Momentan imi doresc achizitionarea unor bile cu tot felul de desene sau in forme ciudate, si a unor bile fosforescente. Sunt deschisa recomandarilor pe aceasta tema.

Ador orice tunning facut in zonele astea, chiar daca pierce-ul in sfarc ma sperie nu neg ca as vrea sa-mi plimb limba pe un sfarc care are un cercel in el. E adevarat, depinde foarte mult de preferinte dar momentan ale mele nu mi se par prea pretentioase.

V-am pregatit si doua link-uri de la un salon de afara cu detalii despre aceste doua feluri de pierce-uri :

Recomandarile pe care le fac raman aceleasi. Mergeti la experti autorizati pentru astfel de lucruri deoarece nu este de joaca, puteti pierde multe prin infectie incepand de la organ pana la sensibilitatea zonei (probleme la erectie, la urinat, la orgasmul creeat de clitoris, etc).

Nu, nu va arat poze cu ce am eu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Butonul de orgasm
Next post Pofte, mituri si alinturi

Arhiva

Categories