Loading . . .
Vom vorbi pe limba ta

Vom vorbi pe limba ta

Am inteles. Sa stii ca am inteles si nu sunt suparata. Mi-a luat foarte mult timp sa inteleg toate aceste lucruri dar acum simt ca am puterea necesara sa accept adevarul. Era greu sa ma obisnuiesc cu ideea dar se spune ca primul pas este in momentul in care accepti un lucru.

Adevarul este ca tu esti unul din motivele pentru care cleo este debusolata si usor uda mai tot timpul. Faci ce faci dar eu nu am reusit inca sa descifrez limba pe care o vorbiti tu. Cand te apropii de ea si incepi sa ii vorbesti, ea ma inchide pe mine intr-o bula calduroasa si totusi placuta. Dar tu ii spui atat de multe. Ii vorbesti pe limba ei. Aveti propria voastra limba care poate ar fi mai bine sa n-o stie multa lume.

Mi-ai zambit spunand ca totul vine din limba. Puterea asta pe care o ai in a povesti cu cleo. Pur si simplu “la Cleo ii place sa vorbeasca pe limba mea”. Cred si eu ca ii place, deoarece eu una ma topesc. Ma topesc cand simt cum cobori flamand spre cleo. Iti simt degetele cum ma patrund curioase, limba rece si umeda cum se plimba. In comparatie cu cleo, limba ta e un cub de gheata, m-as mira daca intr-o zi in timp ce o saruti si o dezmierzi nu va iesi abur din ea.

As vrea sa inteleg intr-un fel limba asta pe care o vorbesti tu cu cleo, dar apoi – daca as face asta – as putea sa o impart cu alti oameni, iar asta nu cred ca ti-ar conveni. Oricat de mult se dau altii fuduli, fiecare are modul lui de a povesti cu cleo, iar tu nu stiu sincer ce-i faci, deoarece este ca un caine. Cand simte prezenta ta pur si simplu se umfla si devine impacientata. Aproape ca ma intreaba daca nu cumva vrea sa fac ceva ca sa te aduc sa-i vorbesti, sa o saruti, sa te sarute, sa iti arate cat de mult se bucura ca ii dai atentie. Daca ar fi un caine s-ar plimba prin jurul tau dand din coada si cerand atentie, dar nu e, iar eu sunt o stapana a ei (chiar daca nu e caine) cam rea si totusi darnica. Rea pentru ca nu iti spun tot ce imi transmite ea, si darnica pentru ca totusi eu inteleg ce vrea si intr-un final ii dau.

Sa stii ca eu nu sunt genul de fata prea bossy dar mie imi place sa stau pe limba ta, cat mai mult timp, sub orice forma.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post BFF – Best Friends Fuck
Next post La unele lucruri, marimea nu conteaza

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: