Loading . . .
La unele lucruri, marimea nu conteaza

La unele lucruri, marimea nu conteaza

Reclama aia cu “de mic copil iti placeau lucrurile mari” are de multe ori intelese pe care nu cred ca suntem instare sa le dezbatem. Ne plac lucrurile mar, dar la fel de mult ne plac si lucrurile mici. Cand au aparut telefoanele alea imense, ne bateam pe cine are un telefon mai mic, mai fin, mai frumos. Acum, iar ne luptam pe cine are un telefon mai bun, doar ca acum ele nu mai sunt minuscule.

Ne plac hainele mici vara, si transparente, iar iarna hainele mari si calduroase.

Ne plac lucrurile mici la fel de mult pe cat ne plac lucrurile mari, dar in unele cazuri s-au creeat mituri intregi despre ce bine e cu un falus mare si carnos in care sa pulseze sangele si sa-ti faca pofta de urlete ca-n cele mai proaste filme porno.

E personal, sustin cu tarie ca marimea nu conteaza.

Marimea nu conteaza atat timp cat un baiat poate face o fata sa se urce pe pereti doar cu cateva degete si o limba. O va alinta. Isi va plimba flamand manile peste tot corpul ei. Ii va gusta labiile, ii va sorbi orgasmul, o va musca de fund, o va framanta sub mangaieri pasionale, va face tot ce trebuie sa faca pentru un preludiu perfect iar apoi va merge mai departe. Va merge mai departe continuand. Nu se va opri. Nu se va opri pentr ca preludiul este o parte dn sex. Petr ca preludiul ii arata cum – folosind doar limba si degetele – poate face fata sa geama de placere. Sa geama de placere atat de tare ca atunci cand e in ea – vanos si flamand.

Acum, tu vrei sa ma convingi ca aia 21 de cm o sa conteze? Nu. La o mare parte din femei, 21 cm o sa doara si o sa incomodeze, in schimb la 100% dintre femei limba si mangaierile, si tot ce ar mai putea sa faca, a sanse mari de orgasme multiple nca inainte de vreme. Cand spun inante de vreme ma refer la : inainte ca el sa fie inauntru. In orice caz, ador cum se uita la mine si ma savureaza ca pe o jucarie noua care se zvarcoleste de placere. Ma face sa fiu sigura pe masculinitatea lui.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Vom vorbi pe limba ta
Next post Tocul perfect

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: