Loading . . .

Alta poveste despre masaje

Masajele sunt de mai multe feluri si totusi de mai putine. Stiu, teoria mea de necunoscatoare in fata ta care te pricepi atat de bine este ca si cum pasarica mea i-ar da unui porumbel lectii de zbor. Eram obisnuita cu masaje d-alea facute cu buzele buzelor mele. Oricare ar fi buzele mele, fie cele de sus si limba incearca sa se sature de tine, fie celor de jos iar eu incerc sa nu vreau sa te scot dintre picioare iar tu nu te saturi. Parca cleo nu e destul de umeda pentru limba ta. O simteam, da, o simteam cum intra si cum apoi o scoti inlocuind locul proaspat liber cu un deget si urcandu-ti limba pe labiile care cereau sa fie molfaite pana la refuz.

Credeam ca masajele tale vor fi ca cele care deja mi-au amagit oasele obosite. Niste maini intinse incet pe ceafa, dinti infruptandu-se din sanii mei, corpul meu lipindu-se de al tau si gata. Aveai alt plan si iata-ma stand cu talpile spre capul tau, savurandu-ti bunatate de erectie de care nu ma saturam. Nu ma saturam de gemetele tale si de reactiile pe care le ai, simteam ca iti ofer cel putin aceeai placere pe care mi-o ofereai tu mie cand faceam asta. Pentru ca erai prea departe sa ne oferim placerea asta reciproca, pentru ca eu stateam comod si nu vroiam sa ma las mai jos in pat. Te-ai apropiat de picioarele mele si ai inceput un masaj. Ai inceputu n masaj menit sa imi relaxeze picioarele. Ai inceput un masaj care ma excita la nebunie si imi facea pofta sa nu ma opresc. Cred ca in acel moment era un concurs de gemete si cine produce placere mai intensa la cine.

Ti-a luat jumatate de ora sa imi dezmortesti gatul, mi-a luat un somn de un ceas intr-o pozitie incomoda sa-l pun inapoi. Acum doare, acum doare si de fiecare data trupul meu parca tanjeste dupa tine care oferi orgasme la masaje. Daca in momentul in care ti-ai plimba manile pe spatele meu, ai intra incet in mine, cele doua atingeri ar fi indeajuns de puternice incat dupa cateva minute sa imi doresc sa te opresc. De fapt, nu mi-as dori sa te opresc dar presimt ca as exploda de placere si de gemete. As arde si te-as strange in stramtoarea aceea unde ai tu o comoara bagata.

Tu, dragul meu, esti acea provocare pe care vreau sa o reiau de cate ori am ocazia. Tu, esti acela pe care vreau sa-l savurez fara masaje, doar cu mangaieli pentru ca meritam sa zavem. Spre surprinderea mea, ai acele povesti care ma fac sa vreau sa nu ma opresc din a te asculta, exceptand secundele in care imi vine sa te fac sa taci, sa te sarut pana nu mai poti sa respiri si sa te fut in draci pana cand curge sudoarea pe noi din toate colturile corpului nostru. Sa ma arunc peste tine, sa ne dispara hainele, sa ma afund cu toata scula aia in mine, in gura, in cleo.

Sa ma urc peste gura ta cu toata greutatea mea si sa ma uit cum iti tii mainile in jurul picioarelor mele ca sa mai ai aer din cand in cand. Sa simt limba ta uda in toata adancimea mea si sa nu vreau sa ma satur de tine. Sa te sarut pana cand amortesc si doar apoi, doar apoi la tigara de dupa cand gafaim amandoi si ne cautam energie sa ne taram dupa scrumiera cu tigara si bricheta, doar atunci sa tanjim dupa masaje care ne vor revigora pentru tura a doua.

Apoi.

Apoi vom dormi.

DSCF5372

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Singurul repros
Next post vazut indeaproape, simtit intens

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: