Loading . . .

Agatand un fotograf

Una dintre cele mai frumoase provocari pentru ca este vorba despre persoane care sunt tot timpul in centrul atentiei si care sunt obisnuite sa fie agatate. Trebuie sa iesi in evidenta, trebuie sa fi indeajuns de provocatoare incat sa nu fi vulgara si ndeajuns de interesanta ncat sa atragi cel putin  ridicare de spranceana.

Eu nu sunt deloc experta in agatat – din contra. Dar in momentul in care ai un aparat foto profesional sau semi-profesional este indeajuns sa atragi atentia asupra ta si lumea sa te agate. Nici nu este nevoie de mai mult pentru ca radarul gagicilor sa intre in functiune si sa bipaie ca o ambulanta care se grabeste.

M-am intrebat multa vreme cum fac domnisorii astia o selectie intre toate domnisoarele astea disperate sa ajunga intr-un pictorial – de preferinta erotic – la el in portofoliu.

Mi-ar placea sa am unul d-asta la casa mea si nici macar nu l-as pune sa-mi faca poze, am putea avea amandoi un studio, eu pe post de sexcretara iar el cu seria de gagici disperate macar dupa juma de cadru facut cu dslr, lumini si photoshop.

Ma provoaca foarte mult ideea de a te agata pe tine. Trebuie sa fiu perfecta dintr- multime de pncte de vedere. Trebue sa ies in evidenta cu ceva cu ce stiu sigur ca orice domnisoara care se freaca de tine si-ti mai arata un sfarc sau o buca nu te are. Trebue sa devina totul tensionat indeajuns incat sa trimita catre sex, dar nu pur sex pentr ca atunci este doar carnal ceea ce este usor de gasit pe orice gard.

Tu, dragul meu fotograf, plin de obiective si blituri, cu fete care se lafaie peste tine dorind atentia blitului tau, cum faci sa ma vezi pe mine, care nu ies cu nimic in evidenta decat – probabil – cu acel mic amanunt pe care l-ai observat. Nu-i asa ca e ceva ciudat cand te uiti la cum stau hainele pe mine. Nu-ti dai seama exact ce e atunci, simti doar ca e ceva.

Hai sa-i spunem efectul : unicorn, iar alta data vom vorbi despre pasinea mea pentru tatuaje si a ta pentru a le observa. Vrei?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post M-am hotarat !
Next post Amanta fidela : caut perfectiunea

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: