Loading . . .

Campionatul de masaj in varful patului

Nu eram sigura cat o sa dureze pana cand o sa te saturi de palavrageala mea : ce incordata sunt, ce mi-o intepenit spatele, ah mi-a intepenit soldul. In mare parte a timpului nu fac decat sa ma plang – enervant de mult – despre cum ma doare musculatura corpului. Nu este vina ta, dar munca aiurea, statul jos in diverse pozitii face corpul meu sa raspunda defensiv. Am vazut ca te uiti la mine usor curios. Am facut lucrul ala pe care nu-l fac in general, am cerut un masaj.

Sa ne intelegem un lucru, eu nu sunt un om al masajelor. Nu stiu sa stau si sa ma relaxez in timp ce cineva imi detensioneaza muschii. Prefer sa zac pe plaja sau pe podea sau pe iarba si sa motai sau sa citesc. Asa imi place sa-mi detensionez eu muschii. Ideea ca trebuie sa stau linistita si sa astept. Sa nu ma gadil, sa nu ma misc, dar de data asta durerea este atat de ingrozitoare si in atat de multe locuri, in plus programul meu e atat de aglomerat incat nu cred ca am fizic timp sa zac undeva pana si pentru cateva minute pentru a-mi reveni. De dragul tuturor facem un compromis : cerem un masaj si incercam sa rezistam.

Am incredere sa ma las pe mana ta, am incredere !

Eram goi amandoi iar langa pat era deja uleiul de masaj pregatit. Lipsea lumanarea aia care sa faca ambienta, dar imi place muzica asta vioaie asa ca nu te taxez ca nu ai facut camera sa arate ca un bordel de dragul ambiantei.

Ma intind pe burta iar tu te urci peste mine. Te simt imediat sub fundul meu iar mainile tale incep sa se faca simtite. Capul si gatul sunt destul de tensionate, umerii, imi numeri vertebrele. Iti plimbi mana pe fiecare bucata de muschi a mea iar eu incerc cu greu sa nu ma misc. Anumite atingeri dor, anumite atingeri relaxeaza iar unele atingeri ma gadila. Nu vreau sa te mint si sa nu recunosc ca unele atingeri mai fine – atunci cand iti ridici mana inapoi spre umeri ma excita. Iti inclestezi mainile in fundul meu, care de la atat stat in fotoliu-scaune-banci este probabil cea mai incordata parte a corpului. Cred ca in mod normal asta se detensiona prin loviturile usoare pe care le aveam uneori, dar acum degetele tale isi fac loc prin inclestarea muschilor.

– Nu te mai incorda, imi spui si ma lovesti usor peste fund. Imi ridic fundul sa te fac sa razi, dar tot ce primesc e inca o palma – usor.

Imi reiau pozitia de stat pe burta cu mainile intinse pe langa mine asteptand iar mangaierea. Imi ridici usor talia si zici : desfa putin picioarele. Vreau sa imi intorc capul dar nu ma lasi. Cu fundul iar spre tine, imi crap putin picioarele si in momentul urmator te simt. Ah, intri incet in mine in timp ce mainile tale imi apasa musculatura spatelui dinspre talie spre umeri. Pana cand ai intrat tot eu deja am muscat din perna si m-am lasat incet inapoi pe burta.

Iata-ma asadar pe burta, respirand greu. Ma relaxez in timp ce mainile tale imi detensioneaza spatele – gatul – bratele, iar tu te misti in mine : incet, fara graba, mentinand ritmul. Sunt confuza, sunt atat de confuza incat nu stiu la ce sa ma concentrez, sunt atat de relaxata incat nu stiu la ce sa ma gandesc.

Nu stiu. Vreau orgasmul pe care-l simt ca vine, imi simt corpul detensionandu-se si pe tine din ce in ce mai tare. Cum reusesti? Cum reusesti sa-ti pastrezi concentrarea pe acele bucati incordate din mine si sa te si misti. Cum reusesti sa te contrlezi sa mentii ritmul si sa ai grija de mine? Esti un zeu!

Nu cred ca mai vreau nimic. Putem ramane la masajul asta o eternitate? Te rog? Putem ramane in stadiul asta de placere care vine din exterior in interior – din interior in exterior, se intalnesc la mijloc si-mi fac corpul sa explodeze, ma simt atat de uda incat cred ca am putea renunta la orice, aproape ca mi-e frica sa nu alunecam unul de pe altul.

Iti lipesti abdomenul de spatele meu, iti simt buzele pe ceafa, gat si umar. Nu stiu cand am fost ultima data excitata in halul asta, dar mi-ai prelungit agonia asta atat de mult incat te voi pune sa-mi mai faci un masaj deoarece cred ca tocmai am reusit sa-mi incord fiecare muschi inapoi. Absolut toti. Am reusit sa te am peste mine cu dorinta de a ma face sa urlu de placere intr-un final, dar asta m-a costat incordarea.

Trebuie sa facem masajul asta iar, dar sa rezolvam cumva orgasmul de final fara sa-mi intepeneasca spatele inapoi – te rog!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Baile fierbinti
Next post Urlete

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: