Loading . . .
Alt an, alte promisiuni

Alt an, alte promisiuni

lung și îndelungat a fost anul care s-a încheiat nu de mult. Mahmureli, articole rămase pe ciorne, de hârtie sau de biți. Nopți nedormite prea multe și o tonă de promisiuni care s-au pierdut pe calendar.

Îmi promit mie lucruri și îți promit ție. Întotdeauna mă arunc într-o tonă de promisiuni, alegând într-un final să fug de ele și să mă ascund după altele. Hehe, ce ți-e și cu toate lucrurile astea. Noul an aduce promisiuni iar, dar de data asta, aleg să nu le mai spun, să le țin pentru mine. Așa, singurul om pe care-l voi dezamăgi, voi fi eu. Nu îți mai promit că mă vei citi mai des, nu promit nici că voi termina articolele care stau frumos în draft. Nu mai promit poze noi sau alte alinturi. Dar măcar, și fără a promite, m-a apucat încet încet, de a face mici modificări pe aici. Am mai corectat din articolele vechi, care nu mai aveau sens. Am mai pus poze prin ele și le-am organizat mai frumos. Am zugrăvit puțin pe aici, pentru cei care simțeau nevoia de o schimbare, dar și pentru mine.

Nu știu unde e inspirația, dar cafeaua ea e bună. Mi-e dor de tine, dar tu știi asta și drept urmare faci o minune și mă inspiri.

Pentru anul nou îți doresc, prieten drag,

să ne citim cu bine, să comentăm frumos. Să ai parte doar de zile călduroase și paturi comode. Serialele tale să se lanseze la timp și toate filmele porno să te inspire pozitiv. Să ai parte doar de lucruri bune, să fii un om mai bun pentru cei din jur!

2 thoughts on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Artista si vagabondul
Next post Alice, povestea picaturii pierdute

Arhiva

Categories