Loading . . .
Zacut pe iarba la parlament

Zacut pe iarba la parlament

Pe conceptul ideii ca toata lumea zace in Casa Poporului, pentru ca despre asta este vorba, trecand peste toate acele discutii gen “unde n-ai facut-o”, pentru ca iar, despre asta e vorba, tin sa mentionez ca zacutul pe iarba de la casa poporului este mai buna decat sexul pe nisip. Si asta nu pentru ca in loc sa iti intre nisip in fund te mananca insectele si esti plin de iarba in cap, ci pentru ca peisajul pe care-l ai in fata ochilor este mai mult decat superb. Da. Despre asta este vorba!

Sa incepem cu inceputul pentru ca astazi chiar nu am chef sa incep cu finalul. Cam asta se intampla atunci cand vorbesc despre tin. Nu pentru ca a fost maxim de ciudata compatibilitatea noastra, di momentele usor penibile care sunt in general ceva absolut normal la primele intalniri, noi doi, am reusit sa comprimam in cateva ore ceea ce unii se chinuie sa aiba in prima saptamana de intalniri.

Imi place cel mai mult momentul in care te uiti la mine cu ochii aia nevinovati care ma fac sa cred ca esti cea mai inocenta persoana din lume. Acest lucru ma face sa ma simt protejata, sa vreau sa te alint. Sa vreau sa te fac sa te simti alintat pentru ca meriti, pentru ca mi se pare ca nu ai parte de astfel de lucruri atat de des.

Buzele tale pe mana mea apropiindu-se incet de mine. Stiam ce urmeaza sa faci dar inca meditam daca vreau sa fac asta. Da, este fantezia multora, iar eu aveam ocazia sa o implinesc.

Nu aveam absolut niciun motiv pentru care sa nu fac asta, totusi cautam unul. Asa untem noi artistii – mereu neintelesi .

Totusi, m-am lasat purtata de val. M-am lasat dusa de buzele tale intr-o lume aproximativ fantezista. Dupa multe, dar multe aberatii pe orice subiecte, tu ai fost cel care m-a bagat intr-o lume din care nu am vrut sa ies prea repede.

Gingasiile, peisajul si stangaciile gen arsul cu tigara, scapatul bauturii pe fusta mea – crem- au facut ca toate lucrurile din seara noastra sa fie speciale. Au facut a toate sarutarile noastre si mangaierile sa aiba un sens mai aprins decat un one night stand oarecare.

Poate ca intr-un univers paralel am fi dezvoltat o relatie pasionala si mai mult decat aprinsa. Poate ca in acel univers paralel totul ar fi fost mai minunat, cu toate ca nu-mi pot imagina ce ar putea fi mai minunat decat – ca pentru cateva minute, sau ore – sa fi alintat, sa te relaxezi si sa retraiesti iubirea aia adolescentina, care te face sa speri ca totul zboara…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Vibratorul – a girl’s best friend?
Next post Priviri inocente

Arhiva

Categories