Loading . . .
Revolta internautica

Revolta internautica

Îmi petrec o mare parte din Timpul meu liber, pe o mulțime de site-uri dubioase. Cunosc de multe ori oameni mișto care se plimbă pe acolo, dar de cele mai multe ori întâlnesc oameni foarte dubioși. Spun dubioși nu judecând după fetiș-urile lor, pentru că nu asta mă interesează. Spun asta judecând după comportamentul lor. Pentru a-mi vărsa frustrarea, m-am gândit să fac o listă cu ei aici, ca să am dovada că mi-am spus tot ce am pe suflet.

  • cel insistent – care vede că nu i-am răspuns probabil niciodată, dar crede că dacă insistă într-una cu saluturi, fanteziile lui și înjurături, într-o zi am să-i răspund. Din păcate pentru el, ziua aceea este cea în care deschid mesajul, scanez ce a vorbit de unul singur iar apoi îl blochez
  • cel nesimțit – care mă umple de poze (privat/wall/etc) cu pula lui, de parcă, în tot internetul acesta plin de pornografie, eu nu știu să găsesc o poză cu o pulă care-mi place.

*** apropo de asta, am primit un cum tribute de care sunt foarte mândră, e poate unul dintre cele mai frumoase cadouri primite. Este frumos pentru că cel care mi-a făcut asta este o persoană care mi-e dragă sufletului (și fanteziilor), iar văzându-l pofticios și frumos în scurtul video, m-a făcut să roșesc.

  • fantezistul – cel care crede că înșirându-mi complimente de acest gen o să primească vreo reacție. Nu știu ce reacție se așteaptă pentru că de cele mai multe ori ii blochez, iar ei vin aici pe blog să mă înjure. Acesta este încă un fenomen pe care sper că într-o zi am să am răbdare să îl cercetez. Exemplele săptămânii:

  • stalkerul – ok, hai să nu fiu ipocrită măcar pentru o secundă. Eu recunosc și am recunoscut întotdeauna site-urile pe care postez conținut. Fiecare site în parte are alt conținut, dedicat special pentru comunitatea de pe acel site. Nu m-am ascuns cu niciunul dintre conturile mele, tocmai de aceea folosesc aceeași semnătură. Realizez că o parte dintre oamenii care mă urmăresc o fac pe toate sau pe o mare parte dintre ele. Realizez asta și pentru că văd asemănarea nick-ului sau a pozei de profil uneori. O ignor, pentru ca dacă nu o ignoram nu era posibil pentru niciunul dintre voi să mă urmărească peste tot. Ce mi se pare penibil, un lucru pentru care reacționez foarte urât este atunci când omul insistă să povestim pe toate site-urile, iar dacă nu răspund într-o parte insistă peste tot până primește un răspuns. DE CE? De ce îmi invadezi intimitatea în modul acesta? Pe bune? Care este motivația? Nu răspund de multe ori pentru că nu mi se pare că ar fi rost de o conversație, pentru că văd câteva zile mai târziu unele mesaje sau pentru că, pur și simplu le bifez pe toate a fi citite și nu mă mai uit peste ele. Primesc sute (fără să exagerez) de mesaje zilnic. Nu răspund la toată lumea pentru că nu doresc, răspund la anumiți oameni doar, aceia sunt aleși aleator, mai mult decât atât, cu mulți dintre ei încetez să mai păstrez legătura în timp.
  • visătorul – acela care speră și mă sâcâie să ne întâlnim. Nu. Nu ne vom întâlni pentru că nu vreau. Nu ne vom întâlni pentru că nu îmi dai nici măcar o secundă sentimentul de siguranță într-o discuție cu tine. Nu ne întâlnim pentru că tu ai o altă imagine despre mine pe care nu doresc să ți-o stric. Nu ne întâlnim pentru că tu crezi că toate textele erotice de aici mă fac o curvă pe care tu trebuie să o fuți. Poate că mă fac pe mine să par într-un fel sau altul, dar cu siguranță, în continuare eu aleg cu cine mă împrietenesc sau devin intimă.

Aleg în continuare să păstrez, blogul acesta, cu scrierile care sunt la fel de aiurea ca mine. Blogul acesta este în continuare oglinda viselor, trăirilor și emoțiilor mele. Las în el părți și bucăți mari din sufletul meu. Unele sunt apreciate, unele excită, altele – ca acum – sunt suma frustrărilor adunate din mine mai multă vreme, frustrări care de multe ori îmi blochează inspirația spre a crea lucruri frumoase.

Scrierile mele nu cad din cer, scrierile mele nu sunt niște notițe scurte scrise în cateva minute în timp ce aștept autobusul. Nu mă cred și nu mă consider o scriitoare, mulțumesc mult oamenilor care-și iau din timpul lor pentru a mă citi, a mă comenta și a îmi spune părerea lor.

Mulțumesc!

3 thoughts on “0

  1. Și mai este tipul ăla care te salută respectuos, tu îi citești mesajul și nu îi răspunzi. Acel tip îți dă block, ‘prințesă’

    1. @Costel numarul de oameni la care le citesc real mesajul este foarte mic. In general dau “mark all as read”.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Ce astepti printeso?
Next post O dimineata aburinda de Luni

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: