Loading . . .

vazut indeaproape, simtit intens

Tii mana destul de tare pe capul meu. Vrei sa te asiguri ca nu o sa plec, nu o sa ma razboiesc, ca totul o sa fie mai mult decat ok si ca nimic din tot orgasmul acela nu va fi pierdut. Pe apa sambetei. Nu va fi irosit. Nu stii cat de mult ma excita mana aia pe cap care ma ghideaza. Intr-un fle nu mai trebuie sa-mi bat neuronul incercand sa iti fac pe plac, trebuie doar sa ma las purtata de tine spre toate acele lucruri care-ti plac. Intr-un fel nu este corect pentru ca nici macar nu imi dau interesul si tu faci toata treaba, dar ador sa te aud gemand, sa te simt atat de excitat in gura mea, sa iti smt toata placerea cum pulseaza iar inima mea bate la fel de tare. Suna melodramatic, stiu asta, dar excitata imi pulseaza sangele spre fiecare zona. Tu ai dit-ai erectia, eu am respiratia intre taiata si pentru ca uneori uiti ca mai trebuie sa respir, si pentru ca uneori uit ca mai vreau sa respir.

Zona mea de confort este in jurul tau dar mainile alea ale tale reusesc sa ma convinga ca granita aia este de fiecare data cu un metru mai departe. Alt metru. Inca un metru.

Cand ati ajuns doi in incaperea asta?

Eu de ce sunt treaza?

De ce nu m-am imbatat?

De ce sunt atat de excitata?

De ce ar fi trebuit sa ma imbat?

Ar trebu oare sa ma satur cu 4 maini care vuiesc nebune pe trupul meu. Asteapta sa imparta dar sunt si nesatule. Vor totul pentru ele dar tin usor cont si de dorintele celeilalte maini – oricare ar fi ea aia . Care esti tu si care sunt eu? Care orgasm ma excita mai tare? De ce nu stiu ce mai foresc, de ce imi bate inima mai tare? Adanceste-ma in tine sa te simt. Umple-ma de placere sa nu mai am forta sa gem. Profita si fa tot ce vrei pentr ca daca nu-mi place voi spune, iar daca-mi place ma voi pisici.

Ma tarasc in patru labe spre cele doua lucruri erecte. Puli, falusuri, penisi sau oricum vrei sa le zici, la cum arata acum, sunt chestii pe care eu am sa le folosesc sa ma simt bine. Am sa le molfai pe rand pana cand ma hotarasc care e mai delicioasa. Pana cand ma hotarasc care unde o bag, pana cand te hotarasti ca nu mai ai rabdare sa astepti si o vrei adanc in mine – indiferent unde.

Nu-mi place cand orgasml meu nu depinde de mine. Acum nu poti petrece timp explicandu-mi ca toate astea depind de mine. Eu nu stabilesc nimic aici. Regulile si jocul sunt ale voastre, orgasmul, urletele, placerea, transpirata si tigara de dupa : sunt ale mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Alta poveste despre masaje
Next post Am sa apar eu, sa te salvez !

Arhiva

Categories