Loading . . .
Inceput fara sfarsit

Inceput fara sfarsit

Am invatat de la tine, ca nu trebuie niciodata sa cred ca totul este altceva decat mi-am imaginat. Am invatat sa ma gandesc si la mine, nu doar la celalalt. Sa ma respect si sa nu ma las niciodata mai prejos decat altceva. Orgasmele, fetish-urile si placerile mele, sunt la fel de importante ca ale tale.

Am invatat sa nu ma mai las secata de sentimente.

Am invatat de la tine, ca placerea vine din doi. Nu trebuie sa te grabesti, trebuie sa te bucuri de ficare moment. Placerile pe sarma, linia aceea unde placerea este cea mai sincera, fina si intensa, trebuie intretinuta pana cand simti ca nu mai rezisti, iar apoi, pur si simplu sa te bucuri de toata explozia lucrurilor. Sa te bucuri de toata explozia orgasmelor, urlete, tremurat. Corpuri care se contopesc in mai mult decat cuvinte.

Am invatat sa te cunosc.

Am invatat de la tine, ca placerea ta poate sa fie si placerea mea. Nimic nu trebuie privit cu frica. Am acceptat fiecare provocare, mi-am insusit-o si am documentat-o. Daca vrei sa incerci lucruri noi, este indeajuns sa stii cum vrei si ce vrei, sa citesti un pic despre asta, iar mai apoi totul vine de la sine. Inspiratia sexuala vine din placere si din dorinta de a avea cat mai mult, de a simti intensitatea cat mai mare a orgasmelor, de a trece de simpla carnalitate de pula-n-pizda si a te bucura de placerea celuilalt.

Am invatat importanta preludiilor.

Am invatat de la tine, ca increderea se acorda foarte greu, dar in momentul in care ai castigat-o, implinirea sufleteasca dar si sexuala pe care o ai, fac ca totul sa merite. Totul sa merite sa fie, mai mult decat ceea ce este. Lucrurile trebuie sa vina toate de la sine, intr-o bucurie si in priviri, in flamanzeala animalica a placerilor, fara sa judeci, doar sa te lasi purtat pe val. Sa ai incredere in celalalt si sa mergi pe filmul care trebuie.

Am invatat sa am incredere in mine.

Am invatat de la tine, ca uneori e frumos sa visezi. Mi-ai amintit ce frumos este sexul inainte si dupa cafea, iar lenevitul in pat, combinat cu sex nebun este un inceput bun. M-ai adancit in vise si sperante, in orgasme si atingeri, m-ai adancit intr-o umanitate lasand carnalitatea sa se activeze doar la momentul potrivit.

Am invatat sa nu mai cred in nimic.

20110316-005 (4)-84

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post 2016
Next post Treizeci de secunde

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: