Loading . . .
Despre egoism

Despre egoism

De cate ori ma gandesc la acest lucru imi dau seama ca undeva nu mai este un joc de orgoliu. Atunci cand este vorba despre sex pentru toata lumea conteaza doar propria persoana. Marea majoritate se gandesc doar la purul orgasm, poate de acceea s-au creeat toate miturile. Cum ca – el nu stie fute, ea e o frigida si o multime altele de acest gen doar pentru ca fiecare se gandeste la orgamul propriu si undeva in toata invalmaseala placerii uitam sa ne pese de celalalt. Uitam sa dorim sa simtim placerea lui – lucru care este mult mai provocator si mai satisfacator de multe ori.

Este greu sa nu te gandesti la orgasmul propriu cand sexul este un joc al orgasmelor, ne jucam de-a placerea si aparent asta este o putere care – fie ca vrem, fie ca nu – ne conduce vietile.

Cand tu ai inceput sa te gandesti la orgamul meu ca fiind parte din placerea ta lucrurile s-au schimbat. Ai inceput sa ridici stacheta pentru o multime de mituri. Ai ridicat totul atat de sus incat uneori imi este frica. Poate ca altii nu se gandesc la asta. O sa ma obisnuiesc si nu cred ca o sa fie neaparat bine. Nu ma plang (te rog nu ma intelege gresit), o mare parte din masculi fac sex doar pentru a o auzi gemand de placere si urland.Asa i-au invatat filmele porno : daca nu suge si urla atunci nu ii place. Daca legenda spune asta – sigur e adevarat.

Cat egoism exista in sex atunci cand conteaza doar placerea ta si nu de a mea? Cat egosm exista in sex daca tin cont doar de placerea mea si nu de a ta? Poate ca intre toate astea calea de mijloc este sa profit de dorinta mea pentru a face ceva in legatura cu placerea ta, sau orice alta filozofie Freud-iana pe aceasta tema. Poate ca n-ar trebui sa mai filozofam asupra orgasmelor si sa invatam ca toata povestea asta cu sexatul este ca un tango perfect: se joaca-n doi.

La dracu cu toate astea, esti un egoist notoriu pentru ca-ti place sa ma ai pentru tine si sa stii ca ai acel ceva pe care nu-l mai are nimeni – in acest moment in viata mea. Este vorba despre rabdarea cu care ma mangai, cu care te faci ca ma asculti. Este vorba de cum am tii sub control si ma faci sa astept cuminte sa ma simt bine, ca mai apoi sa te simti bine. De cate ori vreau sa fiu eu eroina salvatoare a placerii imi spui: cum vrei tu!

Oare cum ai reactiona daca ti-as spune ca de fapt eu ma culc cu tine doar pentru muzica pe care o iau de la tine. Oare cum ai reactiona daca ti-as spune ca orgasmele mele sunt mult mai intense pentru ca asculti muzica potrivita.

Egoismul meu este de ceva vreme doar egoismul tau pentru ca tu te gandesti la tine undeva – prin mine. Egoismul placerii a devenit egoismul nostru. Nu stiu daca m-ai transformat in ceva ce nu eram, sau doar ai scos la suprafata ceva ascuns. Este cumva metaforic si spus in cuvinte prea mari dar, mot-a-mot ar veni : orgasm simultan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Andrei
Next post Frigiditate

Arhiva

Categories