Loading . . .

Puterea gandului

Acele momente in care cred ca totul are legatura cu tine. Daca fac un anumit lucru ma vei suna. Daca fac un anumit lucru te vei gandi la mine. Ma simt ca un copil mic, prea putin rasfatat dar care duce dorul unor alinturi incredibile. Duc dorul alinturilor tale. Imi e dor de statul ala prin pat, harjonit, facut nu mare lucru dar in final ma relaxam chiar daca de multe ori doar adormeam la tine in brate dezbracata.

Uneori eram chiar imbracata, iar tu ma trezeai muscandu-ma de umar. Iti amintesti?

Intr-o zi, te uitai la mine cum dorm si m-ai luat in brate. M-am incolacit in jurul bratelor tale iar apoi ai inceput sa-mi rontai urechea. M-a excitat. M-a udat atat de tare incat de treisfert adormita am tabarat pe tine cu sarutari, atingeri si mangaieri. Sexul de dimineata este bun ca o metoda de trezire. Chiar daca tu nu erai pe moment pregatit, navalirea mea asupra ta a fost doar o problema de perceptie. hehe!

Mi-e dor sa te am langa mine. Puterea gandului te tine tot timpul aici dar nu e bine. Nu e ok sa te am asa. Vreau sa te am cu adevarat fara sa fiu nevoita sa ma amagesc singura.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post DA!
Next post Ganduri pentru tine

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: