Loading . . .
Am sa apar eu, sa te salvez !

Am sa apar eu, sa te salvez !

Din mijloc de la nicaieri am sa vin si am sa te strang in brate. Vei simti atingerea mea atat de ferma si de hotarata. Sper sa stii ce vreau. Sper sa stii ca TE VREAU. Am sa apar sa te salvez de tot ceea ce inseamna viata ta ducandu-te in acea lume a mea, in care tot ce conteaza suntem noi.

Noi suntem aceia care trebuie sa evadeze. Trebuie sa se salveze de cotidianul care ne ocupa neuronii in fiecare secunda si sa ne relaxam unul in bratele celuilalt. Coplesindu-ne de sarutari si imbratisari, ne lasam trimisi foarte incet catre o lume care ne face bine amandurora. O lume unde nu trebuie sa mai conteze nimic, iar frustrarile zboara departe. Toate fanteziile isi iau locul asteptat de mult in fata ochilor iar mainile noastre sunt flamande. Gurile noastre sunt flamande. Ar trebui sa invatam sa ne oprim. Sa luam o gura de aer, sa luam o gura de suc, sa luam o gura unul din altul. Degusta-ma de parca sunt ultima bucata de prajitura ramasa pe farfurie. Fa-o doar pentru ca-ti doresti sa ma simti arzand din cauza ta sub tine. Sub atingerea ta care ma tachineaza in fiecare secunda.

Buzele tale coboara de la gat in jos. Oare vreau sa stiu unde or sa se opreasca? Oare vreau sa se opreasca? Fa un tur complet al meu cu buzele, fa un tur complet al meu cu mainile. Ma las savurata atat timp cat stiu ca limba si buzele tale nu se vor dezlipi de mine. Am gustul tau acum, am gustul tau pe tot trupul meu, am saliva ta insinta pe mine si asta ma va face sa miros a tine. Iti vreau limba sa se plimbe pe orice munte al meu. Sa se plimbe peste barbie, gat, sani, buric,labii, unde vrei tu! Stiu ca vrei si ca nu te opresti.

Te salvez, te salvez de frustrarea de a nu putea sa faci ce vrei lasandu-te sa faci absolut ce vrei. Nu ma razboiesc cu tine in astfel de lucruri pentru ca-mi place sa-ti fac pe plac, imi place sa-mi fac pe plac facandu-ti pe plac. Ador sa te salvez din stresurile zilnice lasandu-ma prada nevoii tale de a evada. De a ma avea.

Ia-ma cum doresti tu iar eu voi savura fiecare orgasm, fiecare atingere, fiecare sarut. Sunt aici ca sa te salvez, sunt aici ca sa iti accelerez fiecare rasuflare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post vazut indeaproape, simtit intens
Next post Intr-o zi, cleo o sa te arda

Arhiva

Categories