Loading . . .

dorinte nocturne

DSCF5372

Dorintele trebuie sa se implineasca sau e mai frumos sa visezi?

Unde se duc visele atunci cand se duc ele?

Ce se intampla cu dorintele care nu se (mai) implinesc?

Unde se duce noaptea atunci cand vine ziua?

Unde a disparut noaptea in care eram doar noi?

Mi-e dor. Mi-e dor de o noapte in care sa ne uitam la jumatate de film, sa bem o butelie de vin (jumatate inainte si jumatate dupa). Sa dezbatem teorii si sa nu ne grabim. Nu vreau sa zic ca ne-am fi grabit pana acum. Nu cred. Chiar daca am fost presati de timp din diverse unghiuri am lasat totul sa mearga asa cum trebuie.

Mi-e dor de o noapte cu tine. Dar nu sa dormim. Apusul si rasaritul sa fie punctele noastre de reper. Acum ca e iarna, noaptea este mult mai lunga asa ca poate m-as multumi doar cu dong-ul de la miezul noptii. Nu cred ca mi-ar trebui alcool, mi-ar ajunge un film plictisitor la care sa comentez iar tu sa ma faci sa tac. Vreau sa avem energie indeajuns de multa incat sa vina si tura a doua.

In general, seria asta de sarutar gemete si razboaie se termina in no doi semi-adormiti. Intr-o zi mi-am pus o intrebare : exista tura doi? Nu cred ca as avea energie. Sincer, ma indoiesc ca dupa aproape doua ore atat de intense (sau mai mult uneori) as mai avea energie de inca o tura. Abea am energie de cele mai multe ori sa ma tarasc acasa. Asta este unul din motivele pentru care vreau o noapte cu tine, sa stiu ca o sa ma chinui sa imi gasesc energie dupa acele patruzeci de minute de motait langa tine sa o iau de la capat. Doar ca sa vad daca se poate. Vreau sa incep iar acel teasing doar de dragul mai multor orgasme. Vreau sa intrec toate granitele placerii, sa stau pe o linie de plutire si sa raman fara voce. Sa-mi fie greu sa ma ridic din pat si sa avem amandoi febra musculara. Sa radem ca tampitii de cate ori incercam sa coboram scarile. Sa avem zambetul acela tamp pe chip.

Vreau ! Vreau sa te am, vreau sa fie totul pentru tine la fel de intens cum e pentru mine. Vreau mult mai mult decat am putea rezista fizic amandoi.

Tachiari, razboaie, urlete, gemete, zgarieturi, poate si poze. Da!

Vreau poze. Vreau poze in care sa se vada doar bucati. Sa se vada mana ta pe piciorul meu. Sa se vada dintii mei in degetul tau. Mainile noastre una peste alta, picioarele incrucisate. Vreau ca la un momentdat, toate paginile astea, sa le inchei printr-un colaj de poze.

Vrei sa-ti spun un secret? Am inceput un oarecare colaj de poze (teoretic ar trebui sa-l ai deja, acum). Vreau mai mult decat schitele astea. Vreau ceva complet. Stiu ca noi nu ne vom completa pe alt plan. Ma deranjeaza asta dar nu am ce face. Ca sa echilibrez balanta nu am sa fumez doua pachete pe zi, dar vreau sa fie cat mai perfect toate astea.

Visezi cu mine? Te rog! Doar o noapte! O dupa-amiaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Povestea unei sfori
Next post Fan Mail

Arhiva

Categories