Loading . . .

Valentini Fericiti

In invalmaseala inimioarelor din jurul nostru este neaparat necesar sa nu uitam sa profitam de toata pasiunea si daruirea celi de langa noi. Nu vreau sa monetizez pasiunea ta, vreau doar sa profit din plin de inocenta pe care ti-o da aceasta sarbatoare  adusa de la americani, aceasta marketizare a iubirii dar nu a sexului. Intr-o lume plina de zei ai iubirii, Cupidon este cel mai putin important dinre ei. Avem orgasme, fantezii, vise, avem in noi energia sexuala de care avem nevoie pentru ca nicio frustrare sa nu ne afecteze viata de zi cu zi. Avem toate lucrurile astea care conteaza pentru noi deoarece timpul se opreste in loc atunci cand trupurile noastre goale se lipesc unul de altul si nimic in jur nu mai conteaza.

Incheind paranteza de aberatii stric personale, vreau sa va spun ca va ador, pe toti. Voi sunteti sursa mea de inspiratie, muzi la fel de puternici ca mainile care ma mangaie si ma fac sa dulceata de placere.

Sa aveti o luna februarie plina de indragosteli si sa-mi umleti mailul cu detalii. Va sarut dulce in mijlocul fanteziilor pe care le aveti. Va sarut fierbinte pe fiecare link porno ascuns prin arhiva. Va iubesc !

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Puppy eyes
Next post trupuri flamande

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: