Loading . . .

Puppy eyes

Iar atunci cand imi spui ca esti ocupat, ca nu ai chef de mine, iar sexu nu este important. In mine joaca hormoni si ma plimb in patru labe in jurul tau. Ma gudur pe langa picioarele tale arcuindu-mi spatele si ridicand fundul la tine. Imi faci jocul si ma lovesti usor peste fund. Ma intorc cu capul usor spre tine si-mi musc buza. Imi place.

Iti aduci aminte ca nu doreai sex asa ca ma ignori iar. Ma pun in fata ta in genunchi cu mainile in jurul pulpelor tale. Stau cu capul pe genunchi tai si te privesc pe sub sprancene. Ma miorlai si ma matai dar pe langa faptul ca iti lasi fundul mai jos iar din pantaloni observ incet conturandu-se o  semidorinta de a face o pauza de lucru. Ma intind ca o felina si deschid nastrele de la blugi. Imi dai peste maini asa ca ma vad nevoita sa-l desfac cu dintii. Nu trag de pantaloni tot cu dintii dar te miorlai si tu un pic cu mine astfel incat pantalonii tai sa alunece putin.

Imi caut foarte curios un punct din care sa trezesc iteresul. Il caut c gura. Flamanda. Caut sa vad cat de tare poate sa scape de sub control cheful tau de munca. As vrea sa il simt cum scaa de sub control sub bzele mele. Am gasit. Aparet cheful tau de munca se uita la mine iar buzele mele par mult mai convingatoare. Imi plimb limba pe semi chestia aia a ta pana cand simt ca si-a schimbat complet forma. Acesta este un semn ca tu nu mai ai chef de munca, acesta este un semn ca ti-am captat atentia, acesta este un semn ca ochii mei de catelus au reusit sa te seduca. Poate ca nu e vorba de ochi, poate e vorba de buzele care se plimbau de-a lungul ei, de limba care inconjura fiecare umflatura prin care era pompat sange, de mana ta care era infipta in parul meu si ma indrum adanc cu gatul sa te cuprind.

Poate ca au fost toate astea, dar eu sunt sigura ca adevaratul motiv este faptul ca am ajuns in genunchi la picioarele tale cersind ca un caine parasit atentie. ATENTIE SEXUALA !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post O pauza mica, va rog !
Next post Valentini Fericiti

Arhiva

Categories