Loading . . .

Tustrei

Momentul in care tot visul devine realitate este de multe ori atat de placut incat nu stii cum sa reactionezi. Momentul in care gandul de a avea pe cineva care sa imparta cu mine aceeasi placere se implineste este nepretuit. Daca acea persoana reuseste sa imi implineasca si una dintre cele mai fierbinti dorinte, atunci visul este atat de excitant incat cred ca as reusi sa am un orasm inainte ca ceva sa se intample (noroc ca nu sunt intr-un film prost).

Nu ma asteptam la perversiunea ta la fel cum tu nu te asteptai la tupeul meu. Sa inchidem intre noi intr-un loc stramt un copil dornic de aventura si senzatii tari a fost destul de excitant pentru amandoi. Da, stiu ca de fapt eu am fost la mijloc intre voi si  asta m-a innebunit de placere. Am adorat sa am langa mine cele doua erectii care astepta. Am adorat sa fie si o alta limba pe langa limba mea pe acea erectie.

Un sarut fierbinte s-ar putea spune, deoarece in jurul unei erectii fericite. Doua limbi care se innoada intre ele, se plimba pe toata lungimea ei. Un barbat fericit ca are un oral asa cum probabil multi si-ar dori.

Cel mai ciudat este ca si eu mi-am dorit asta. Cel mai ciudat este ca am stiut sa impartim. Ne-am inteles din priviri si am reusit sa-l terminam. Am impartit un baiat. Am impartit ceva ce ne place. Vreau sa impartim mai multe. Vreau ca saruturile noastre sa se transforme intr-o multime de fantezii in trei pentru ca nu ma satur de sex la fel cum nu te saturi nici tu. Ce urmeaza printule?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Vreau sa testam….
Next post Hainele pe care le port

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: