Loading . . .

Hainele pe care le port

Petrec atat de mult timp imbracandu-ma si dezbracandu-ma si asigurandu-ma ca totul sta perfect pe mine atunci cand vin la tine. Realizez ca hainele de pe mine vor fi aruncate mult mai repede decat as putea eu sa imi imaginez pe jos.

Ador suit-urile doar pentru ca nu trebuie sa ma dezbrac, imi scot multe “defecte” in evidenta, fundul meu devine mult mai alintat,d ar tu esti madru ca un copil alintat de ele. De multe ori sunt foarte atenta la tot. La cum se muleaza patratelele pe mine, la cum mi se vad sfarcurile, la cat de groasa sau de subtire este bluza de pe mine, ca nu cumva sa scoata la iveala prea putin ceva ce tu ti-ai dori prea mult.

Este o adevarata arta toata aceasta joaca pentru chiloti de un anumit fel, ciorapi de un anume model, bluza care sa se muleze intr-un fel pe sfarcuri, bretelele sa stea fixe, fularul sa stea pe o parte. Totul este aranjat la secunda pentru ca mainile tale sa se plimbe pe sub ele, sa atinga pielea. Totul este aranjat pentru ca tu sa le dai jos sau sa ma pui sa fac piruete ca sa le admiri.

Ador suit-urile pentru ca nu sunt genul de haine pe care sa le gasesti aruncate langa pat. Ador suit-urile pentru ca te incita atat de mult incat imi vine sa ma chinui in fiecare zi mai mult ca sa  te excit, ca sa te incit, ca sa te fac multumit si mandru de mine.

 

Hainele pe care le port ajung sa fie foarte importante pentru ca ele iti creaza povestea de care ai nevoie pentru ca tu sa ma faci sa dulceata de placere, sa ma incolacesc in jurul corpului tau pentru ca atunci cand patratelele suit-ului meu sunt prea mari sa se lipeasca si de pielea ta. Accept faptul ca nu sunt suit-uri facute si pentru tine, dar daca stau mai bine sa ma gandesc, cele pe care le port eu sunt pentru tine data fiind starea de spirit pe care ti-o creeaza, stare de spirit care ma face si pe mine sa ma simt – mai mult decat speciala.

Imbraca-ma, dezbraca-ma, alinta-ma, dar te rog frumos sa ai grija deoarece hainele acestea sunt menite sa aduca doar placere fie ca le dai jos – fie ca nu.

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Tustrei
Next post Guest post despre inselat

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: