Loading . . .

Pofte, mituri si alinturi

Acea perioada a lunii despre care se spune ca femeile sunt irascibile, ca nu gandesc limpede si ca sunt niste monstrii pe doua picioare care urla. Ceea ce multi nu stiu, dar in schimb noi femeile stim e ca este perioada in care avem pofte. Vrem ciocolata multa, bere, ceaiuri, vrem lucruri pe care poate in mod normal nu le-am manca sau bea. Acele cateva zile chiar de inainte ca ovarele sa ne doara, sa inceapa un pic de irascibilitate deoarece corpul nostru elimina tot felul de lucruri si transpiram mai abundent si nu ne sta parul, nu putem dormi sau alte lucruri. Da, acele cateva zile sunt cele in care am face sex non-stop chiar daca ne apar cosuri in locuri ciudate care ne fac sa ne simtim ciudat. Am manca absolut orice – chiar si pe el, am accepta sa fim alintate cu dulciuri si sex chiar daca acela ar fi ultimul lucru pe care l-am face inainte sa se dezlantuie micul iad care poate tine intre 4-8 zile (depinde de fete).

Acele pofte, in care parca ai un demon sexual prins in tne, un mic nimfoman care trebuie hranit, arde pielea pe tine de dorinta si nu mai stii cum sa-i dai semnale pentru ca el sa inceapa acele partide interminabile. Poftele alea in care parca esti scapata dintr-o lume de pdici care nu au facut dragoste ca nebunii si iti doresti, iti doresti acele orgasme intense si urlete de parca ar fi cea mai cremoasa si scumpa ciocolata de pe pamant. Dumnezeule cum iti crapa piele sub orice atingere si orice apropo il simti ca pe o chemare a sexului in orice secunda, orice ai face.

Da! Acele zile, toate zilele de inainte sunt o munca hormonala in organismul nostru de care prea putina lume stie, prea putina lume profita, iar daca ai profita, zei orgasmului s-ar cobora peste noi si ce de fantezii, ah! ce de fantezii !

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Tatuaje si pierce-uri
Next post din seria : turn me off !

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: