Loading . . .

sunt o romantica

Care sunt pana la urma toate lucrurile dupa care ne ghidam? Da-o in mama ei de relatie hai sa ne futem pana ne pica picioarele si ne amorteste mana. Ne plangem de cate ori avem ocazia ca nu avem relatiile pe care le vrem, ca nu ni se da atentia pe care o dorim, sau chiar ca nu mai avem incredere in restul oamenilor din cauza rahaturilor pe care le vedem in jurul nostru in alte relatii, sau poate chiar in cele in care ne bagam noi. Ucidem romantismul cu fiecare noapte de aventura sau chiar sex neprotejat. Daca exista o vreme in care ne fofilam mult in jurul unei persoane, si apoi incepeam cu sarutari si iesiri la cafea pentru ca totul dupa un timp anume sa se ajunga la sex – si numeam aia relatie – acum nu mai este relatie nici daca facem sex o saptamana non-stop.

Relatiile sunt chestiile alea atat de bine definite incat nu stim exact cum arata, le vedem doar la altii si ni le dorim dar facem intotdeauna contrarul.

Cat este de surprinzator ca eu prefer sa ii simt mainile imprejurul taliei cateva zile, sa fac un lobby/teasing destul de greu si totul sa mearga ca la carte? Cred cu toata fiinta in relatii stabile in care nimeni nu inseala, in care se iubesc si au casa aia din povesti cu iubire, mancare, copii si macar un caine care sa urle la luna in mie de noapte. Ma pisicesc si ma gudur de cat ori am ocazia si nu urlu dupa atentie, urlu cat ma tin plamanii dupa iubire si romantism. Ele sunt singurele care ma tin pe picioare. De cele mai multe ori ceea ce se intampla in capul meu este o intreaga poveste tocmai pentru ca daca as accepta adevarul cu tot sexul acesta foarte carnal si urat, as ajunge prea deprimata sau o curva foarte ieftina. Nu este scopul meu sa am ca rezultat final niciunul dintre acestea.

Negam romantismul pentru ca-l vedem ca fiind cel care ne duce spre sentimentul ala care doare la despartire. Nu cred neaparat asta. Este doar o stare de spirit care ne poate face sa ne simtim putin mai bine in legatura cu ce facem. Sa nu ne simtim ca niste nemernici pentru ca nu avem timp de nimic mai mult decat sex si ca suntem prea preocupati cu altele. Nu trebuie neaparat sa ne pese – sunt deciziile noastre, ar trebui sa ni le asumam, dar romantismul, ah! El face toata diferenta in toata sexualitatea asta exagerat de carnala care ne schimba perspectiva spre o zona mult prea tabu.

Eu sunt in varful muntelui momentan. Ei bine, exagerezz, nu sunt chiar in varful multelui sunt la 30km de Sibiu, lucrez de zor la un proiect. Date fiind cifrele problemei am internet uneori, si atunci de cele mai multe ori lucrez. Va rog sa-mi scuzati lipsa imensa de aici, mi-e un dor de voi de innebunesc, mi-e door sa va povestesc cum i se intepeneau dintii in ceafa mea, cum mainile lui imi frangeau fundul sau sanii si ma lipeam de o semitranspiratie care ma excita la maxim. Da. Imi e dor. Va iubesc maaa, pe toti voi astia care ma faceti sa ma doara degetul si sa vreau sa nu ma opresc din a va povesti toate carnalitatile  astea pe care incerc sa le fac mai putin carnale si mai pline de ceva. De mine pentru inceput

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post to chiloti or not to chiloti – asta e fantezia zilei
Next post Eu, eu si iar eu

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: