Loading . . .

Subconstientul imi vorbeste

Te vedeam vag, vag printre bucati in care realizam ca visez si vroiam sa preiau controlul si bucati in care – nu stiu de ce vroiam sa preiau controlul asupra ta. Langa tine ma pisicesc. Ador chestia asta, tocmai de aceea nu inteleg de ce subconstientul meu m-a facut cea care conduce totul cand eu habar nu am cum se domina.

Teoretic nu era prea mult schimbat. Am inceput prin jocurile noastre de tachinare obisnuite doar ca la un momentdat te-am oprit. Am preluat controlul la tot prin sarutari si atingeri. Am ales eu sa zac deasupra ta si chiar sa fac mai mult decat sa ma pisicesc. Te sarutam pe tot corpul incepand cu buzele, gatul, urechile, umerii. Nu ma interesa deloc nimic iar tu aparent erai destul de curios de ceea ce vreau sa fac si zambeai spunandu-mi : era si cazul sa ma asculti. Asteptai sa vezi pana unde voi ajunge pentru ca in general ma plictiseam deja  pana cand se ajungea aici. Aparent nu m-am plictisit inca. Aparent inca vreau sa fiu eu sefa. Prind de chilotii tai cu dintii si trag de ei usor in jos.

Chiar nu te las sa te dezbraci singur. Chiar nu ma intereseaza asta astazi. Astazi vreau sa vad cat de departe vreau sa ajung intre toate schimbarile mele de spirit. Intre toate momentele in care nu vreau sa te las sa faci ceva. Iti place chestia asta, in care ma admiri cum incerc sa fac ceva ce nici eu nu stiu exact. E dragut zambetul ala si usor descurajator.

Ai avut dreptate oricum, m-am plictisit cam pe cand am ajuns inapoi la buzele tale si ai observat asta. Nu obosisem dar imi place sa fi tu cel care ma mangaie incontinuu si face regulile prin sarutari si mangaieri. Imi place sa fi tu cel care face o mare parte din treaba. Este usor enervant ca momentele mele de dominare tin putin si nici macar imaginatia mea nu le duce mai departe. Ar trebui sa fiu mult mai hotarata in legatura cu placerile mele. Sunt. Stiu ca-mi place sa se profite de inocenta mea. Sa fiu mangaiata si sa mi se dea atentie pana cand ma plictisesc, iar de asta nu ma plictisesc prea curand.

Poate ca ar trebui sa duc intr-o alta extrema jocurile dominante, dar mie imi place doar ca el sa aiba initiativa si tot el sa se multumeasca cu momentele mele de slabiciune. Cel care are initiativa are totusi acces la cea mai multa placere, dar face si cea mai mare parte din munca.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Rascoleste totul cu interes
Next post Opreste-te ! Opreste-ma!

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: