Loading . . .

Rascoleste totul cu interes

Ridici stafeta pentru foarte multi din jurul tau. Imi ridici standardele fie ca vreau fie ca nu, incep sa am pretentia sa ma cunoasca nu doar sa dea de doua ori din cur, sa ma muste de sfarc si sa plece. Nu mai vreau sex sportiv chiar daca teoretic asta facem si noi. Tot ceea ce vreau este ca toti sa faca macar putin din ceea ce fac tu. Sa iti dea interesul sa caute un orgasm mai intens, o placere,  fanteze, ceva ce ma face sa urlu nu dar sa gafai de parca m-ar fi fugarit cineva in jurul blocului.

Atentia asta pe care mi-o acorzi tu imi ridica pretentiile si fitele pe care oricum le aveam si pana in momentul de fata. Acum stiu sigur ca imi merit toate fitele deoarece acela care reuseste sa treaca de ele va simti aceeasi placere ca mine. Vom putea sa avem impreuna orgasme puternice si un sex sportiv mult mai incet. Nu inteleg de ce lumea nu investeste in statul si cunoasterea celuilalt. Nu ma intereseaza sa stii ce om sunt, ma intereseaza sa stii cum sa ma atingi, cum reactionez, ce nu-mi place, ce sa-mi faci ca sa ma futi de nu mai am forta sa ma dau jos din pat cel tin doua zile. Sa ma gandesc la ce mi-ai facut tu macar o saptamana si sa te sun insistent dorind din ce in ce mai mult.

La un momentat ma enervasem pentru ca ai schimbat ceva lucruri la mine. Ma enervasem la culme pentru ca mi-ai ridicat standartele si fitele. Am inteles cu greu ca schimbarile tale imi prin bine, ma transforma intr-un om mai  calculat, mai bun, cu standarde. Tot ce ai facut tu, si ce faci in continuare este sa te asiguri ca cei care vin dupa tine imi creeaza cel putin placerea de care am nevoie.

Imi plac provocarile astea. Abea astept sa vad cat de mult se poate face, cat de sus pot fi ridicate standardele astea. Cine le mai ajunge. Cine le mai ridica ?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Vreau sa testam pozitia asta
Next post Subconstientul imi vorbeste

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: