Loading . . .

Opreste-te ! Opreste-ma!

Este foarte ciudat momentul acela in care te simt atat de bine. Stai deasupra mea, linistit si cauti. Cauti o pozitie in care sa ma simti cel mai bine. Este chinuitor pentru amandoi acest lucru pentru ca tu cauti acea placere suprema care o sa ne aduca aproape de lesin pe amandoi. Este atat de placut sa gasesti punctul ala care ma face sa ma simt ca-mi ies din piele.

Momentul ala in care stai si te uiti la mine cm ma zvarcolesc ca un peste care a ramas fara apa, doar ca eu sunt atat de uda incat as putea sa innec un peste. Da, stiu care este cliseul de a inneca un peste dar as putea face pana si chestia asta. De fapt tu ai putea face asta deoarece tu esti cel care atat de multe lucruri de care in mod normal nu sunt sigura.

Poate ca ar trebui sa-mi para rau ca la o anumita varsta n-am dat importanta pe sexul de calitate. Poate ca asta am cautat pana la urma dar apoi te-am gasit pe tine. Imi pare rau ca nu am dat mai multa atentie la placerea mea si ca in naivitatea mea am crezut ca 0 femeie trebuie doar sa fie amanta perfecta. Ar fi si asta doar ca pentr a fi amanta perfecta trebuie sa stii cum sa faci sa te simti tu in exaz, sa fi tu in cer, orgasmele tale sa fie cele mai puternice pentru ca el la randul lui sa se urce pe pereti de placere.

Tu, dragul meu, tu esti cel care investeste atat de mult timp in a ma cunoaste si a vedea care este punctul cel mai puternic care ma va face sa urlu incat nu stiu ce sa fac. Doar mangaindu-ma imi provoci placeri atat de mari de multe ori incat ajung in stadiul in care vreau pur si simplu sa te opresc deoarece simt ca explodez de placere. Simt ca daca nu te opresti o sa trezesc vecinii, creierl meu este atat de confuz incat chair nu reuseste sa-mi transmita o reactie pentr ce as face. E secunda in care vreau sa te opresti iar eu sa tremur savurandu-mi orgasmul. Savurand cum tot trupul meu tremura si se bucura de placerea aceea intensa pe care ai creeat-o.

Opreste-ma sa te mai opresc. Vreau sa ii spui tu creierului meu ce urmeaza. Vreau sa-i arati! Vreau sa fie acel ceva care ma va face sa imi pierd controlul.

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Subconstientul imi vorbeste
Next post Vreau sa testam pozitia asta

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: