Loading . . .

Sincronizarea

Mi s-a spus de-a lungul timpului ca oamenii ca tine, mai bine spus – barbatii ca tine, sunt buni la casa omului. Adevarul este ca pana sa te cunosc pe tine am crezut ca este vorba de un mit. Poate asta este unul dintre motivele pentru care am inceput sa scriu atat de mult despre tine. Reusisem cu greu sa fac asta cu cineva. Reuseam oricum cu greu sa ajung la orgasm (si tu stii cat de usor ajung), uneori. Imi trebuia mult timp sa ma obisnuiesc cu un partener pentru ca eu chiar sa am parte de niste orgasme macar intense. Ai reusit sa faci nu doar sa fie intense, ci si sa fie simultane.

Cu siguranta ca sunt una dintre norocoasele care are orgasme intense. Sunt una dintre norocoasele care are un muz langa ea. Un muz care cauta in fiecare moment inca o zona erogena, inca o pozitie in care sa ajunga adanc, inca ceva care sa ma faca sa urlu de placere. Sunt o norocoasa pentru ca tu cauti de fiecare data ceva care sa ma faca sa ma simt diferit, sa ma faca sa zic: hopa, ce ai gasit acolo. Sa ma faca sa gem si sa suspin, sa tresar si respir tot mai greoi.

Imi dau seama cat este de greu orgasmul simultan. Stiu ca daca tu nu ai avea grija intotdeauna sa ma intarati bine, sa-mi amani uneori orgasme, sa mi le provoci singur daca ai impresia ca domnisoara cleo este prea confuza in legatura cu ce se intampla, atat timp cat la momentul culminant amandoi tremuram de placere, orgasmele noastre se intalnesc undeva – ciudat, corpurile noastre reactioneaza in acelasi timp la relaxare.

Cand stau pe spate, cu tine relativ peste mine, cu picioarele mele puse foarte atent pe umarul tau. Bine nu amandoua ca iar miorlai ca fac carcel, unul din ele este intotdeauna sub tine pentru ca mi-e mai usor. Imi mai aluneca uneori piciorul si mi-l tii cu mana. Mana aia care ma mangaie, mana care-mi frange sanii, mana care este probabil micul punct de stabilitate al nostru. Stiu ca in unele zile pozitia noastra nu pare sa fie pe acelasi film cu cleo. Pare lubrifiata, uda, fierbinte si cumva, nu o simti ca se incoarda asa cum o vrei. Eu stiu ca ea va reveni pe un film bun, dar tare am impresia ca ea are sa se apropie de un orgasm cam pe cand o sa fii tu pe gata, iar atunci nu o sa fie bine.

Am presimtit cumva ca o sa faci acea miscare. Am presimtit cumva ca te-ai chinuit astazi prea mult ca sa renunti asa, ca sa risti sa nu termin, sa nu terminam impreuna. Te-ai hotarat sa o ajuti pe cleo de dragul simultanului. Te-ai hotarat sa iti plimbi si degetele flamand pe ea, fortand-o putin din exterior in timp ce in interior deja devenea tot mai pofticioasa. Te-ai plimbat pe ea cu varful degetului tachinand-o si miscandu-te incet, iar cu cateva secunde inainte sa termini tachinarea din buricul degetului, te-ai oprit, lasandu-ma sa ma bucur de toata intensitatea placerii venind din interior in exterior. Facandu-ma sa zbier de placere poate la fel de tare precum gemi tu.

Suntem flamanzi dupa orgasmele celuilalt, dar cel mai bine ne hranim din orgasme simultane.

2 thoughts on “0

  1. perechea asta de sani “perky” i-am tot vazut la tine pe blog, in diferite post-uri. presupun ca sunt ai tai. deliciosi. la cat de des apar pe blog cred ca si tie iti plac la fel de mult ca mie 🙂

    1. @tadrian , corpul meu imi place. Atat 🙂 Nu mai mult sau mai putin decat iti place tie. E al meu, e normal sa-mi placa

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Degetele mi-s obosite
Next post Uraganul Cleo

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: