Loading . . .
Sex vs Anorexie

Sex vs Anorexie

Intr-o zi am facut afirmatia ca sunt anorexica sexual. Nu mai tin minte exact contextul acestei afirmatii. Oricum, am stat. Am stat si m-am gandit la fiecare articol de aici. ARticole care au fost sau care urmeaza sa fie. Fiecare poza facuta pentru acest blog. La tot cee este in mintea mea si in mintea ta atunci cand ma citesti. La toate momentele in care eu ma gandesc la tine si ma gandesc sa-ti acord tie calitatea unei excitatii asa cum meriti si unor idei atat de bune incat sa ma adori din privire. In fiecare moment ma gandesc la multe lucruri si totusi nu tot timpul sunt multumita de rezultatul final.

Am cautat pe google niste definitii despre anorexie pentru ca nu am mai gasit folderul in care povesteam asta, am pus cu bold textul de pe google, si cu scris italic, comentariul meu :

Anorexia nervoasa este o tulburare psihiatrica adica e cu astia care-s putin dusi cu capul, bun, e de bine deci din categoria tulburarilor de alimentare aha, teoretic nu pot sa fiu anorexica sexual, hai sa inlocuim in continuare tulburarea de alimentare cu tulburare sexuala, sa vedem totusi ce ar insemna, caracterizata printr-o reducere anormala a greutatii corpului pai nah, daca o lasa gravida, e o reducere anormala si printr-o deformare a imaginii propriului corp unele fantezii sexuale iti deformeaza imaginea propriului eu, corpul este ultima problema pe care o mai are cineva in acel moment cu teama prevalenta , persistenta, de ingrasre deci e cu folosire de prezervativ, pentru ca anticonceptionalele sunt pe baza de hornoni.

Persoanele suferind de anorexia nervoasa isi limiteaza greutatea corpului prin abtinerea voluntara indelungata de a se hrani daca as fi anorexica sexual ar fi abtinere voluntara de la sex(infometare sau post voluntar) (anorexia nervoasa de tip restrictiv) si prin alte metode – ca de pilda abuzul de purgative, clisme, ?i diuretice, folosirea de substante anorectigene, si excesul de exercitii fizice (anorexia nervoasa de tip eliminator, purgativ).

Boala afecteaza mai ales tinerele adolescente asta pentru ca atunci sunt hormonii mai mari si ne-am futeee, insa 10 % din cazuri apar la tineri de sex masculin barbatii cica isi incep apogeul sexual mai tarziu decat femeile. Anorexia nervoasa este o tulburare psiho – somatica sau psiho – fiziologic? complexa, implicând componente psihologice, neuro-biologice ?i socio-culturale.

In concluzie retrag afirmatia de la inceputul articolului. Eu nu vreau sa ma abtin de la sex, nu mi-e frica de el, imi place si acesta este motivul pentru care ne place la toti mai mult decat mancarea. Sexul nici nu contine atat de multe calorii asa ca ce mai conteaza restul lucrurilor din lumea asta?

 

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Don Juan – secolul vitezei
Next post Unu iunie

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: