Loading . . .
Don Juan – secolul vitezei

Don Juan – secolul vitezei

El este intotdeauna personajul preferat de autor. El este in toate povestile baiatul dupa care se topesc absolut toate femeile si nu numai. El este in visele fetelor din cea mai devreme pubertate si este dorit cu o pasiune ca orice zburator care merita ridicat la rang de zeu. Un intelectual si cu o spiritualitate care-l face pur si simplu : invizibil. Curajul sau de a trai orice moment ca o experienta unica pentru ea. Stie ca nimic in lume nu-l va egala vreodata pentru ca este un Don Juan si este la aceeasi valoare cu Casanova si cu Zburator. Alta mitologie, alta era, aceeasi pasiune in sufletul junelor.

Dragostea trebuie sa aiba caracterul straniu si respingator al tropicelor. Sa fie calduroasa, sufocanta si totusi uda. Plina de sudoare si de ploi torentiale care vin doar din cand in cand ca sa racoreasca trupuri aburinde.

Un narcisist veritabil care stie ca la inaltimea sa nu se ridica nimeni. Priveste lumea de la inaltimea gandurilor lui si este sigur ca nimeni vreodata nu se va ridica la inaltimea asteptarilor lui. Asa este normal ca un narcisist sa gandeasca, el stie asta si ingamfarea cu care priveste femeile este unul din lucrurile care le dau pe spate si le fac sa-l doreasca.

Ii place sa le aiba pe toate. Ii face placere sa isi vada telefonul sunand intr-una. Ramane ca o umbra in memoria lor si asta il face mai puternic decat Superman. Este ceea ce orice femeie isi doreste sa fie, pentru ca are totul si nimic in acelasi timp. Stie sa le spuna ceea ce vor sa auda exact in momentul ala, si orice compliment vine flatant si loveste in genunchii damelor astfel incat ele cad lesinate la picioarele lui.

Infidelitatea sa nu se datoreaza unei senzualitati exagerata, ci chiar temerii de a insela pe sine, de a se pierde pe sine – temerea continua de ceea ce e feminin in el insusi. Cel mai puternic mascul are temeri feminine si pentru asta se poarta cu ele asa. Se simte atras de barbati, si asta este o rusine pentru faima lui. Ce vor crede toate femeile din jurul lui daca vor afla ca el are o latura feminina si ca de multe ori isi doreste sa fie in lume un barbat care sa-i faca si lui lucruri pe care le face el lor.

Dar nu, el nu merita sa fie tratat asa. nu. Nu trebuie sa se ascunda. Trebuie sa gaseasca un loc unde sa fie el insusi. Un loc in care sa poata sa fie iubit de barbati asa cum iubeste el femeile. Un loc unde toate lucrurile astea din capul lui sa nu-l mai faca sa se simta prost. Pentru ca absolut nimeni nu trebuie sa fie judecat pentru preferintele sexuale pe care le are.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Scrisoarea a sasea
Next post Sex vs Anorexie

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: