Loading . . .

Te doresc

 

Acel moment cand cel mai usor sa-ti transmit ceva este sa scriu. Sa scriu aici. Stiu ca citesti asa ca mi-e mult mai usor. Stiu ca ma simti langa tine de cate ori parcurgi cu ochii flamanzi randurile pe care le scriu. Te vezi langa mine sau peste mine ? Te vezi in locul meu sau in locul lui?

Nu ti-am zis niciodata de fapt care este motivul pentru care fac toate lucrurile astea. Nu e chiar atat de greu sau de diferit. Poate ca este diferit dar greu nu este. Trebuie sa intelegi ca pe mine nu ma intereseaza el. Nu mai are randamentul sau charm-ul pe care-l avea atunci cand gaseam ceva interesant la el. Acum, tot ceea ce ma intereseaza esti tu. Stau cu el, suport criza aia de personalitate sau de betie timp de cateva minute pentru a afla ce mai faci.

Fantezia mea cea mare este sa vad, de ce ii place asa de mult la tine. Sa fac si eu acelasi lucru pe care-l face el. Stiu ca nu te mai satisface de mult (nici pe mine), mai stiu ca toata asta este o joaca si ca speri ca intr-o zi, unul dintre voi se va maturiza si va pune stop la toata asta pentru totdeauna. Eu nu vreau sa se puna stop. Eu vreau sa te am, pe tine ! Vreau sa te simt cu trupul asudat lipindu-te de mine, sa-t simt picurii de transpiratie ajungand pe trupul meu fierbinte si sa te simt muscandu-ma de buze, de sfarcuri, savurandu-ma!

Te voi lasa sa ma savurezi de parca nu m-ai fi avut, de parca ai fi el. Demonstreaza-mi ca esti mai buna decat el, iar eu il voi lasa in pace si te voi vrea doar pe tine. Nu este corect ca la capitolul orgasme sa te pun sa concurezi cu el, stii si tu draga mea ce orgasme puternice putea el sa dea uneori. Trezeai toti vecinii si adormeai 3/4 lesinata langa el. Acum, vreau sa adormi langa mine. Vreau sa iti simt trupul asa cum (uneori) imi lipseste al lui.

Am nevoie de tine, pentru ca m-am saturat sa te tanjesc atat de mult.

Nu ma intereseaza el. Te doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Pornhub , cateva imagini in cuvinte – sau invers
Next post singuratatea cuvintelor rostite

Arhiva

Categories