Loading . . .
Opreste-te !

Opreste-te !

Uneori incerc sa-mi dau seama de ce mai sunt prietena cu tine. De ce mai spun “da” atunci cand ma chemi sa ne vedem. Sexul cu tine este pe departe unul dintre cele mai plictisitoare lucruri. Nu inteleg niciodata unde te grabesti sau daca tu simti ceva placere. Nu inteleg de cele mai multe ori nici de ce ma ud atunci cand ajung cu tine. Stiu ca poate nu ar trebui sa-ti spun ca nu am orgasme cu tine, dar poate asta ar trebui sa fie un semn pentru tine. Poate ca ar trebui sa incerci o schimbare, sa auzi un feedback, pentru ca este trist sa nu simti placere si sa ai doar sex sportiv. Este trist sa duci felul asta de viata. Sa te vad intotdeauna nemultumit de tot felul de lucruri din viata ta, dar niciodata multumit sau nemultumit de sex. Ai aventurile tale extravagante de care povestesti cu atata pasiune, dar mi se pare ca lipseste ceva.

Oh, dragul meu, ce-ai facut tu oare de-a lungul timpului cu pasiunea din sex? De ce ai impresia ca sexul sportiv ofera cuiva placere? Stiu ca in filme pare tare interesant si excitant dar in realitate chiar este o minune ca reusesti sa te termini. Iar terminatul este o chestie subiectiva pentru ca un orgasm si placerea nu consta in asta.

Ma intreb cum sa te fac sa te opresti din dezastrul asta care a devenit un cocktail superb de alcool si sex fara nicio finalizare. Chiar niciuna.

tumblr_o05ktyqqsh1sgq7k1o1_540

2 thoughts on “0

    1. @uglyman: ba da. si tot degeaba vad. Cred ca vei ajunge in spam daca nu stii sa te retragi cand deranjezi

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Multumesc !
Next post Suma totala a frustrarilor

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: