Loading . . .

Intoarcerea marelui O.

De cate ori purtam discutia asta exista pareri de rau si bucurii. Mi-as dori sa cred si eu  cu aceeasi putere ca si tine in toata chestia asta, dar ceva imi spune ca asta va dura la infinit. Intr-o zi, unul dintre noi va fi nevoit sa se maturizeze. Nu mai am pareri de rau ca astfel de decizii ar pune pe pauza orgasmele mele pentru ca stu sgur ca nu ne-a oprit vreodata.

E destul de nasol ca deciziile de genul asta mi fac orgasmele mai slabe iar tu erai acela care ma facea sa urlu, aproape sa lesin de placere. Abea iti puteam scoate limba dntre picioarele mele si nu te lasai pana cand nu eram uda leoarca. Ma tachinai pana in ultimul moment, aveai degetele ascunse undeva prin mine doar ca sa ma tachinezi si sa simt ca este ceva puternic inauntrul meu, iar apoi, inainte sa urlu de placere te opreai. Te hlizeai cum ma oftic pentru ca aproape mi-am ratat orgasmul si apoi scoteai monstrul. Scoteai tot monstrul din tine, toata rabdarea si cliseele necesare sa nu ma hotarasc daca imi doresc sa te omor sau pur si simplu sa te am. Te doream cu o asemenea putere incat imi venea sa urlu la tine. Stiam ca trebuie sa am rabdare. Rabdarea este cea ca rezolva totul.

Intrai incet, ca sa ma obisnuiesc, iar apoi schimbai ritmul dupa cum avea inimioara ta chef facandu-ma sa nu stiu ce se intampla cu mine in acele momente. Este un sentiment pe cat de placut pe atat de enervant.

Multa vreme am fost intrebata de ce ma tot intorc la tine. Ah, dragul meu. Minunile pe care le faceai tu nu le putea face nimeni. Eram atat de aproape sa ma indragostesc de un orgasm intens. Ce ai facut cu el? Ce ai facut cu tona aia de decizii pe care le admiram la tine? Te vad prins intr-o spirala foarte periculoasa luand an de an aceleasi decizii gresite si vazand cum cazi tot mai jos. Stii de unde stiu ca esti tot mai jos? Orgasmele mele sunt tot mai putine si mai slabe. Fumez tot mai mult in preajma ta pentru ca am timp si energie sa fumez.

Erai cel care ma facea sa urlu de placere, acum esti cel care ma tine pe balcon sa fumez.

marele O-rgasm se va intoarce doar daca tu vrei asta, dar ai grija, nu intotdeauna se intoarce cu lucruri bune.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Final…neasteptat?
Next post Visand, visam ca visez

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: