Loading . . .

Legati in iubire – Concurs

M-am plimbat pe net zilele astea si am vazut ca tot onlineul este inundat de concursuri de indragostiti. Eu nu prea sarbatoresc Valentini sau Dragobeti, dar asa cum am anuntat, pregateam surprize, iar ele incep sa apara.

Pentru ca nu am mai facut un concurs de mult, pentru ca ma documentez despre un articol mare-mare despre BDSM, pentru ca urasc jucariile sexuale cu puf si pentr ca am vrut ca toti baietii care ma viziteaza sa fie mandri de mine, impreuna cu ModaMilitara care este un site militaresc, care imi place mie atunci cand vrea sa-l imbrac pe el ca pe un luptator din razboi si sa ne jucam. E drept, este mult mai util daca ii place sa se imbrace in stilul acela sau daca practica airsoft sau paintball la un nivel mai profesionist.

Drept urmare am sa dau o pereche de CATUSE !

regulament :

  1. like la mine pe facebook (daca nu ai facut-o deja)
  2. like la ei pe facebook
  3. lasi aici intr-un comentariu o declaratie de dragoste in care sa ii spui de ce ai lega-0 cu catuse (ca e mai erotica, ca e mai romantica, nu ma intereseaza).

Te rog sa lasi numele cu care ai dat like pe pagini pentru a putea verifica daca ai indeplinit pasii. Daca nu vrei sa urmezi primii doi pasi, atunci da share la tine pe wall la acest concurs si lasi aici link-ul statusului tau.

Concursul tine pana pe 11 februarie astfel incat cadoul sa poata ajunge pe 14 de valentine’s, la fix pentru un cadou.

Incerc sa vad ingeniozitatea voastra, incerc sa ma asigur ca va inspir macar un pic. Sper sa nu am probleme la alegerea castigatorului, iar daca voi avea, si nici cei de la ModaMilitara nu se vor hotara voi face iar un lucru urat alegand prin Random ceea ce nu vreau, asa ca, imaginatia la bataie:

unu, doi, trei siiiii legarea !

p.s. nu uita de ultimul episod de Vblog !

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post sa bem un vin astazi
Next post Adam si Eva. O alta poveste

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: