Loading . . .

Priviri si interpretari

Iti simt privirea atat de intensa. Uneori te vad vanand privirile altora.

E ciudat cum toata lumea te crede atat de inocent. Nu esti. Esti un EU care se plictiseste atat de repede de toata lumea din jur. Poate ca tot haremul care te plictiseste pe tine are acelasi lucru in comun : vor sa-ti arate ca nu au nimic comun, iar facand pe interesantele la infinit cad exact in extrema opusa. Poate ca doar te-ai plictisit ca ea sa faca pe interesanta, vrei ceva ce e interesant de la sine. De la mama natura.

Intr-un fel ciudat, mi se pare ca semanam. Suntem doi vanatori din umbra. Poate dezavamtajul este ca eu nu imi expun toate sursele inspirationale atat de in vazul lumii cum o faci tu. Pentru mine, o muza e sfanta. E sfanta pentru ca-mi ofera o stare inspirationala atat de linistitoare incat vreau doar eu sa profit de asta. Vreau sa ma bucur de linistea si inspiratia, de gandurile, atingerile, gemetele, respiratiile, somnul, tot. Vreau sa ma bucur, apoi sa ma gandesc la ele, apoi sa ma inchid in mine. Apoi le descriu. Imi conturez muzele atat de perfecte precum le vad eu. Toate imperfectiunile le ascund intr-o cutie cu amintiri pentru ca tot ceea ce conteaza este slefuirea si rezultatul final. Intr-un fel asa faci si tu.

Am deviat.

059

Esti un vanator. Si eu la fel. Eram curioasa doar daca in amestecatura asta vanatoreasca unul dintre noi a cedat primul. Daca da, care? Daca da, cat de important este pentru amandoi acest joc de priviri si interpretari. Acest joc de egocentrism, sentimente si orgolii jucate-n priviri. Vanatorul ce sacrifica pentru prada? Energia, panda? M-ai lasat sa crezi ca te-am vanat usor sau de fapt ti-am facut jocul tot timpul?

Poate ca ai lasat tu garda jos, dar poate ca am facut eu pe interesanta. Vezi de ce e nasol ca suntem doi vanatori. Suntem instare sa ne fugarim unul pe altul doar pentru propriul amuzament, nu pentru ca asta ar insemna altceva decat un trofeu pentru vreunul dintre noi.

Cat de atent esti la mine?  Esti atat de perspicace pe cat te simt? Vrei sa te testez? Vrei sa simt ce vrei tu?

Imi simti privirea atunci cand te caut?

De ce?

Interpretam totul asa cum trebuie interpretat, dar ai girja dragule, nu orice forma de amabilitate inseamna flirt, poate sa insemne si flint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Toate amintirile nasoale
Next post Conspiratia universului

Arhiva

Categories