Loading . . .

din seria : turn me off !

Eram o copila naiva si gasisem un tip frumusel cu vreun an mai mic decat mine. Avea cu ce baiatu, sau cel putin aia credeam la vremea aia. Acum imi amintesc totul prea vag de parca au trecut ani lumina peste. El vroia sa fim fuck-friends, a reusit sa se supere pe mine intr-o seara cand nu m-am dus la el deoarece dormea o colega la mine. Nu conteaza toate aceste circumstante – acum ca stau sa ma gandesc mai bine.

Cu el aveam tot timpul o problema. Problema principala era ca in tot teasingul si preludiul pe care simteam noi (copii naivi) sa-l facem, reusea sa ma faca sa ma amuza atat de tare, incat imi lua aproximativ o ora sa ma calmez, revenind astfel la adevaratul motiv pentru care eram amandoi goi in pat. Dura mai mult sa imi repornesc mie cheful, sa lu decat sa ma calmez din ras. Drept urmare am concluzionat ca rasul isteric, glmele de un anumit fel in pat nu sunt bune atunci cand ai un chef mare, deoarece ti trece cam tot cheful. E drept sunt unele glumite perfecte pentru a continua, dar rar.

Trece timpul, mai caut si eu timid pe cineva cu care sa imi pierd inocenta pe care cred ca o am si acum. Am gasit un tip care parea cam perfect pentru ceea ce doream eu. Asteptam chemarea aia la cafea/film/sa vedem apusul din varful patului meu. M-a chemat, la un film , spre surprinderea mea am vazut tot filmul, si jumatate din al doilea cand mi-a sunat telefonul neasteptat si a trebuit sa plec. Lui i-a parut rau ca plec tocmai in momentul in care ii vine lui cheful, dar cheful meu a murit dupa primele 3 minute de la primul film cand am vazut ca stam imbratisati si ne uitam atenti la film. Nu, niciunul din gesturile mele de a trece mai departe nu au fost acceptate. Poate ca era un film atat de interesant precum parea.

Cele mai nasoale turn-off-uri sunt atunci cand din greseala va loviti unul pe altul destul de tare, el uita cotul la tine in par – nu in mometul in care mana lui trebuie sa fie la tine in par, ai un carcel la genunchi incredibil de groaznic, etc.

Acum intrebarea este : tu ce turn-off-uri ai ?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Pofte, mituri si alinturi
Next post Zodii vs pozitii

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: