Loading . . .
Perfect lover, perfect you

Perfect lover, perfect you

De cate ori am ocazia iti spun ce mandra sunt de tine. De cate ori am ocazia iti amintesc cat de mult imi place cum ma atingi, cum ma saruti, cum ma mangai si cum te uiti la mine cu ochii aia de catelus plouat cand nu esti sigur ca prestatia ta a fost pe masura poftei mele secsuale. Imi plac momentele cand ma alinti cu prostioare si cand realizezi ca sunt lucruri mai importante decat rotatia lunii in jurul pamantului. Te ador cand faci pe bucatarul si-ti incorzi fundul doar pentru ca stii ca ma uit la el.

Mainile tale pe genunchii mei primavara la fustite ma fac sa-mi dau seama ca tu stii ceva ce restul lumii de la masa nu stie, iar acea informatie te bucura, si te face sa zambesti, iar eu ma bucur pentru ca lumea observa ca eu am un gagic care ma adora pentru un moment mai mult decat oricine altcineva.

Mesajele care ma fac sa-mi doresc sa intru prin telefon si sa te mananc de viu pentru ca iar faci baie fara mine, si nu are cine sa te spele pe spate si sa te tina in apa pana cand ti se increteste pielea de pe dosul palmelor. Ah! Dragul meu erou, cum ador eu fiecare minut stat cu tine.

Iubitul meu e perfect, iubitul meu e cel pe care oricine-l va invidia, e cel cu care pot povesti orice doresc si cel care este gelos doar pe femei, si doar atunci cand nu le impart. Iubitul meu este ceea ce orice iubita vrea, acel tip pe care il ti in vitrina si-l scoti in lume doar ca sa te dai mare, te plictisesti cu el vara pe banca la o tigara admirand cerul si iarna bulgarindu-va printre nameti. E cel care niciodata nu va aprecia statul ore interminabile in magazine pentru ca fusta asta nu se muleaza bine pe fund dar imi va da o palmuta peste el doar ca sa imi atraga atentia ca a fost atent la toate criticile deloc constructive pe care i le-am facut de-a lungul timpului.

Tu, cel care ma sustii in toate proiectele despre care aberez cu orele, nu le intelegi, dar pentru fericirea hormonilor mei, orice numai sa tac din gura si sa ma ocup de fericirea hormonilor tai. Sa te savurez asa cum iti place in fiecare minut, sa-mi plimb limba pe trupul tau cel care peste cateva minute va asuda peste mine, sa te leg de mine si eu sa ma leg de orice, si totul doar in sex, pentru ca, in viata de zi cu zi noi nu suntem legati unul de altul.

Iubitul perfect e atunci cand gasesc tot ce doresc la tine, iar tu tot ce doresti la ea. Intre noi chimia se bazeaza pe sex, oricat de mult m-ar deprima asta, astept cel care face la fel cu mine cum fac cu tine, si promit, cam a indragostesc de el.

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Omul potrivit, la locul lui.
Next post Placere pe sarma

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: