Loading . . .
Pasiune

Pasiune

Pana la urma, totul se reduce la pasiune. Totul se reduce la cum reusesti sa o creezi. Pare o joaca usoara, dar este atat de usor sa iti scape printre degete. Trebuie sa masori fiecare cuvant pe care-l spui: atat tu cat si coloana sonora. Trebuie sa te asiguri ca scrumiera e destul de curata, ca paharele sunt reci, vinul e indeajuns de bun, rasaritul aproape. Pasiunea trebuie creeata pana in cel mai mic amanunt, de la conversatie pana la atingere. Pasiunea se creeaza dintr-o multime de factori. Porneste din privirile care se intersecteaza atunci cand te vad. Continua incet in momentul in care te strang in brate si te simt.

Esti moale. Mirosi atat de bine. Prefer sa te strang in brate pana cand mi se impregneaza in piele mirosul tau. Simt buzele tale reci cum ma saruta usor. Asa incepe pasiunea. Pasiunea mea incepe cu tine. Tu esti alintul meu. Da, stiu, e incredibil: alintul consta in pasiune. Alintul consta in tine. Se creeaza un loop infinit cand vine vorba de tine. Imi este foarte greu sa ma controlez langa tine. Stiu cazurile in care trebuie sa o fac. Alea ma rod pe dinauntru. Momentele in care stiu ca am voie sa fac ce vreau, ma fac totusi sa vreau sa ma cenzurez, sa ma controlez, chiar daca stiu ca nu mai este cazul.

Am ascuns de-a lungul timpului demonii sub patul meu. E mai simplu asa. E poate cel mai simplu asa. Ii tin acolo pentru ca sunt demonii creeati de toate pasiunile moarte. O pasiune moarta este cel mai periculos monstru. Nu ma intreba de ce-i pastrez, dar patul meu este cea mai mare arma a mea. Poate sa tina pasiunea aprinsa sau poate sa o omoare. Cred ca are propria personalitate. Dormind atat de mult in el imi cunoaste  toate visele, toate doleantele, toti barbatii, este oglinda scriiturilor mele. Daca ar vorbi le-ar inmulti si ar reusi sa fie mai tare la lectura decat oricare din cele cinjde umbre ale lui Sasha Grey.

 

Stii bine ca o sa devii o scriitura a patului meu, stii bine ca pasiunea noastra se contureaza cel mai tare acolo. Nu stiu daca astepti lucrul asta sau daca vrei sa incerci lucruri noi, dar eu personal vreau sa iti simt trupul deasupra demonilor mei acoperiti de lenjeria perfecta. Vreau sa adormi cu mine in brate si sa ma invelesti. Sa te atraga totul, sa nu vrei sa te dai jos. Sa ramai intre asternuturi, sa ramanem acolo: goi. Transpirati. Sa ramanem fara nicio cenzura, doar noi si pasiunea. Acoperiti de asternuturi, indeplinind visele si uitand de orice ascunzisuri. Facand demonii gelosi lasandu-ne pe valurile pasiunii, iti simt pielea, te simt aproape. Suntem doar noi doi, patul, asternuturile ne intregesc sis e incalocesc in jurul nostru. Se incolacesc sub noi. Devin una cu noi. Asternuturile sunt amintirea concreta a pasiunii noastre. La fel cum balta ramane dupa ploaie. Nu am sa-mi las unghiile sau dintii in pielea ta, dar am sa pastrez mirosul si atingerile tale in lenjeria mea.

Am sa profit de  Campania Summer Black Week, am sa profit de fiecare bucata din 1+1 Gratis pentru a creea cate o pagina noua in albumul pasiunilor mele. Am sa profit de fiecare imagine frumoasa care va intregi atingerile si saruturile tale. Am sa hranesc demonii cu pasiune si culori. Nu vreau sa le dau nimic deosebit, nimic mai deosebit decat as putea sa creez cu un album de lenjerii. Vreau ca fiecare scriitura sa fie o lenjerie perfecta. Vreau ca demonii mei sa fie dezorientati. Am sa-i hranesc cu gemete si amintiri. Am sa-i las sa se hraneasca pentru ca stiu ca nu se vor ingrasa. Am sa-i asigur totusi ca pasiunea ta nu va ajunge prea repede hrana lor. Am sa las pasiunea asta sa se transforme in toate scriiturile care-mi trec prin minte atunci cand ma saruti.

2 thoughts on “0

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Apreciez orgasmele
Next post flamanda de tine

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: