Loading . . .

Dileme existentiale

IMGP1563(1)

Candva gasisem un loc unde sa nu ma cenzurez. Candva, gasisem un loc unde nu imipasa ce cred altii despre ceea ce simt. Nu ma refer la sentimente, pentru ca am indoieli ca as putea avea asa ceva. Ma refer in special la placere – orgasme – atingeri – gemete. M-am lovit de multe ori de pudism in jurul meu. Se pare ca nu toti facem sex si ne cacam. Unii doar leviteaza pe pamant, iar mai apoi vine barza si le aduce o ciuda de copii. Norocosi oameni am fost atunci cand am descoperit pudismul. Ne ascundem in spatele a orice lucru, doar de dragul de a face pe inteligentii.

Dilemele existentiale au aparut citindu-mi vesnicele texte. Imi dau seama cat de mult am inceput sa ma cenzurez doar pentru ca realizam ca unii ma cunosc. Ca exista acei oameni care fac legatura intre scriitura si mine ca persoana. Am incercat in zadar sa spun ca scriiturile mele nu sunt nimic mai mult decat niste cuvinte, niste vise, niste anduri care au trecut printr-o tastatura iar mai apoi apar in fata retinei facand imaginatia sa joace. Mi-am creeat frustrari din cauza tuturor celor care stiau mai bine decat mine ce semnifica scriiturile mele.

Imi cer scuze, acest autor se fute cu personajele, nu le omoara. Poate ca va incepe sa le ucida curand, dar asta este alta poveste. Realitatea exista intr-un orgasm, dar povestirea lui este strict a mea. Nu vreau sa devina a noastra, iar de multe ori n-am nici macar raspuns la toate intrebarile despre personaje pe care mi le pui. Personajele mele sunt reale, doar ca realitatea pe care o povestesc eu este putin diferita.

Beletristica nu este punctul meu forte, nici scrisul meu nu este atat de bun, dar investesc energie in ceva ce-mi place. Sa scriu si sa aduc un zambet. Mi-ar placea enorm ca aceasta energie sa fie respectata chiar daca scriu despre sex. Am concluzionat deja ca toti facem sex, iar asta nu ne impiedica sa ne respectam. Asadar, faptul ca eu incerc o beletristica erotico-sexuala este semn ca nu merit respect? Nu sunt cu nimic mai speciala fata de cineva care isi etaleaza hobby-ul. Un hobby e facut din placere, iar noi – fiecare dintre noi tanjim dupa placere – uneori prea mult dupa cea sexuala.

Sa lasam putin ipocrizia deoparte si sa imbratisam respectul, de dragul orgasmelor !

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Fumezi?
Next post Vreau sa te fut !

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: