Loading . . .
Apreciez orgasmele

Apreciez orgasmele

Adevarul este ca ador sa fiu alintata. Ador sa isi plimbe mainile pe mine, sa ma alinte, sa ma sarute. Sa-l simt seara cand ma pun in pat cum ma strange in brate, cum are pofte.

Dimineata la cafea povestile revin ca si cum orgasmele serii nu ar fi fost acolo nicio secunda. Orgasmele dispar la rasarit, orgasmele raman intr-o amintire a placerilor si ies din prietenia oamenilor. La fel ca alti oameni. La fel ca tine.

Apreciez orgasmele la fel ca pe un prieten bun. Acesta este motivul pentru care uneori imi place sa le combin. Un prieten bun care aduce orgasme bune, este ceva ce merita sa fie in viata ta pe o perioada destul de frumoasa. In schimb, orgasmele lui au fost bune, o mare parte din ele (sau eram doar incantata de cat de bine arata). Prietenia ta a fost fatarnica atunci cand imi dadeai sfaturi despre orgasmele si prietenia mea cu el. Ai tanjit dupa ceea ce era la mine-ntre cearsafuri si n-ai avut nici macar decenta sa schimbi o barfa proaspata cu mine.

Sunt curioasa, adori si tu orgasmele alea la fel de mult cum le adoram eu? Sau tu spre deosebire de mine mergi la somn la miezul noptii ca sa il ai langa tine toata noaptea nu la 5 dimineata ca sa-l trezesti frumos pentru munca? Iti plimbi unghiile pe corpul lui? Ai ajuns indeajuns de fit incat sa te placa si sa incapeti in masina? Asa-i ca-i superb orasul de sus? Sper sa merite toate orgasmele tale o prietenie.

Ador orgasmele, dar cele intense si placute nu distrug prietenii, ci le intaresc. Orgoliile, minciunile, quicky-urile, lipsa de comunicare, toate astea sunt cele care distrug prieteniile. Orgasmele doar le fac sa devina mai valoroase. Dar stai linistit prieten drag, orgasmele alea nu-s atat de intense pe cat am crezut c-o sa fie, iar un futai fara orgasm e doar de dragul de-a trezi vecinii. Placerea interioara, artificiile, toate combinate cu oricare prietenie, nu sunt indeajuns incat sa merite nici macar un salut.

Poate ca ai avut dreptate: orgasmele care nu sunt destul de intense, strica prietenii.

 

p.s. Am observat ca mai nou si fumezi. Sper ca ai invatat sa apreciezi si sexul!

One thought on “0

  1. Interesant aspect, suna bine, apreciez de asemenea felul in care te exprimi, dar….intotdeauna exista un dar…cum ar suna in telenovela asta , daca prietena nu ti-a folosit jucaria ci doar a continuat sa tanjeasca la ea ? Ai reconsidera textul ? Btw…multumesc pt. aprecieri ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post nu!
Next post Pasiune

Arhiva

Categories