Loading . . .
Joaca-te frumos!

Joaca-te frumos!

Asta îmi spun de fiecare dată când mă gândesc la ce jucării erotice mi-ar mai trebui. Mă uit în dulap și mă gândesc că toate orgasmele mele, toate jocurile noastre, ar putea fi asezonate cu picanterii. Multă vreme le-am văzut ca un clișeu, dar am învățat, pe pielea mea, că sunt multe lucruri care fac orgasmele să fie culori mai frumoase și mai intense decât culorile copacilor într-o toamnă greoaie.

În toată căutarea de jocuri și orgasme perfecte, ideile mele se aștern în fața ochilor, fără prea mult efort. Le văd în privirea ta și în căutările mele. Poftele jucăriilor sunt poate cele mai intense.
Nu m-am hotărât multă vreme ce rost au toate astea, ce ar trebui să mai am, ce nu. Dacă mă tem de vreo jucărie anume sau dacă sunt incitată doar de gandul lor. Apoi am început să văd, în fața ochilor, toate scenele în care le puteam folosi. Toate modurile in care, mobilierul din casa mea va trebui să fie redecorat pentru a fi la îndemână. Ușor de ascuns și la îndemână pentru foarte multe lucruri.

Orgasmele intense, cunoașterea, sunt lucrurile care îți aduc, fără să îți dai seama, o liniște, un calm de care trebuie să te bucuri. Când toată plăcerea este acceptată și îmbrățișată, nimic nu te mai sperie, totul este clar, fanteziile nu mai există pentru că îndeplinești totul, în fiecare moment. Imaginile din fața ochilor tăi nu sunt rodul imaginației tale, sunt amintirea pură.

Mi-am luat inima în dinți, click-ul de la mouse și m-am dus pe ceva ce îmi doream cu jumătate de gând, dar nu am avut de mult curaj să accept. Așadar, uite-l în pachet în fața mea, doi în unul. De fapt, nu chiar în unul dar este cu siguranță legat la unul. Telecomandă mică și portabilă, ușor de ascuns oriunde. O bilă mică, ce vibrează. Mai bine spus, un ou-vibrator, cine a mai inventat și chestia asta? Tot nu mă opresc din a mă întreba de ce în formă de ou?!? E clar, alunecă mult mai ușor în interior în forma asta, dar oare joaca nu e mai grea când alunecă prea tare în tachinări? Poate, forma speciala a acestui vibrator, cu toate vibratiile lui, la intrare, la ieșire, pe diagonală sau mai-știu-eu-cum transformă orgasmul într-un cutremur al plăcerii. Îl țin în mână, îl cântăresc, câte orgasme ai putea tu să-mi dai, Stimate OU?

Am conectat, pe rând, cele 2 vibratoare la telecomanda. Vibrații puternice sau mai slabe, vibrații care o să-mi facă tot organismul să tresalte. Iar apoi, ce avem noi aici. Un mic mic mic, vibrator. Subțire, telecomandă, perfect pentru pregăti în zone care nu se lubrifiază singure, fundul meu năstrușnic va fi mulțumit de antrenament. E drept, bănuiesc că și cleo s-ar putea bucura de el, dar legenda spune că totul va fi bine!

Te-am sunat și ți-am spus că am o surpriză. Se pare că aveai și tu una pentru mine. Planul tău era să mă faci să rămân fără pic de energie. Să adorm înainte să spun că vreau să vedem un film. Să adorm fără să am putere să fac un duș. Să scoți din mine toată plăcerea care poate zace, toate frustrările care se adună la final de săptămână, să-mi oferi relaxarea supremă asezonată de orgasme multiple și un somn bun.

Ca tachinare, am testat oul mic. M-ai sarutat toată, toată, l-ai introdus încet cu limba și ai privit flămând telecomanda.

Iar acum, spune-mi, cum ți-a fost ziua?

Rămân șocată. Poftim? Ai promis o seară de neuitat și vrei să mă asculți aberând despre lucruri?

Draga mea, tu oricum vorbești mult. Profită. Acum cât poți vorbi. Vreau să te aud cum îmi spui toate astea, în timp ce eu testez jucăria asta!

dscn0234-9

Am încercat, am încercat să îmi păstrez cât de mult am putut coerența dar, wow, vibrațiile alea mă fac să mă opresc din orice, să mă las pe spate și să mă bucur de ele. Să mă mângâi sau să îți spun să o faci tu, să te bucuri de cum picură de plăcere. O plăcere pe care o controlezi tu în fiecare moment.

Poate că eu mă bucur cel mai mult de aceste vibratoare, dar cu siguranță că tu ești cel care controlează fiecare tremul al corpului meu, printr-o telecomandă micuță pe care o ai strâns în mână. Nici măcar nu văd cu care deget reușești să o faci să vibreze așa, nu reușesc să prevăd nimic, iar tachinarea aceasta mă înnebunește în fiecare secundă tot mai mult. Mă înnebunește fiecare moment, fiecare secundă în care, pare că purtăm o discuție absolut normală, dar tu de fapt, vrei să mă faci să rezist tot mai puțin plăcerii.

Opune-te! Vreau să știu ce ai făcut astăzi, vreau să te aud povestin nu gemând. Când am să vreau să gust plăcerea ta, am să mă înfrupt!

Am început să caut, orice șir al ideilor, dar părea că niciunul nu este destul de coerent. Deconectezi jucăria de la telecomandă, iar pentru un moment, mă bucur de puțina relaxare, momentul în care, reușesc să mă detensionez de toată negarea, oprirea, vibrațiile și ascundere faptului că mă sim atât de bine. E drept, eu mă simt oricum bine cu tine, dar se pare că tu găsești orice metodă pentru a mă face să vibrez – la propriu. Poate că de aceea nu-ți plac figurile de stil.

Observ că studiezi mini-dildo-ul.

E ca un stilou.

De fapt, seamănă mai mult cu bateria aia externă dubioasă a mea, dar da, în argou îi spune dildo stick. De fapt este doar un mini-virbator, sau mai concret, un vibrator anal. Da, stiu, e uimitor ca exista vibratoare făcute special pentru anumite plăceri. Așa sunt, mici și finuțe, pentru că sunt destinate special pentru a pregăti părți ale corpului care nu se lubrifiază singure, dar care, stimulate cum trebuie, provoacă plăceri de care vor știi si
vecinii de cartier.

Mi-ar plăcea să nu-mi trezești toți vecinii.

Nu cred că o să am energie să trag aer în piept. Sper să nu uit să respir, dar, la privirea pe care o ai atunci când mă privești, cu siguranță că planul tău este să scoți toate orgasmele posibile din mine. Privirea ta îmi spune, că am să mă bucur de fiecare moment.

Întoarce-te pe burtă te rog, ridică puțin fundul în sus.

Nu protestez, nu fac nimic. Simt răcoarea lubrifiantului cum îmi coboară spre fierbințeala pe care ai creat-o până acum. Degetele, sărutările și mângâierile tale, mă fac să încep să mă topesc poate iar înainte de vreme. Nu vreau să încep înaintea ta. Vreau să încep atunci când e momentul, iar mai apoi, să terminăm deodată, în tremur și artificii, epuizați și gâfâind.

Simt răcoarea micuțului stilou cu care te jucaseși, nu pot să mă controlez și scap un geamăt. Nu spui nimic, simpt parcă, în pielea mea, zâmbetul de pe chipul tău. Mă întreb ce urmează, cum urmează. E o singură telecomandă, o singură mufă, dar pe mine m-ai conectat la amândouă.

Îmi ridici fundul puțin mai sus, îmi depărtezi picioarele și simt cum capul tău ajunge între ele. Limba și buzele tale încep să mă guste flămânde, iar vibrații mici, sau mai puternice vin când dintr-o parte, când din alta. Îți stabilești un ritm al tău, pe mângâierile buzelor tale, pe tachinarea limbii, iar orgasmele mi le dai pe rând, lăsând fiecare parte să se relaxeze sau să o ajute pe cealaltă să termine mai repede.

Pleci dintre picioarele mele, iar mai apoi îți simt buzele pe spatele meu. Mâna ta se plimbă chiar și prin părul meu, sânii mei încep să primească tot mai multă atenție. Oul este scos afară, vibrând. Îl aud cum cade pe pat. Trecerea lui vibrând spre ieșire mi-a dat fiori de plăcere pe care nu îi așteptam. Nu mă lași să-mi dau seama prea bine ce se întâmplă când te simt. Fierbinte, pulsând, cum intri încet, încet.

Ce îți mai place ție să mă tachinezi prin orice metodă pe care o găsești. Ai nimerit la clișeul despre care am discutat noi multă vreme, clișeul care știi că mă înnebunește de plăcere. Dubla penetrare, vibrațiile, pulsațiile tale, să-ți simt buzele pe mine, totul. Nu știu dacă voi putea, aș putea, aș vrea, vreodată ca toate astea să fie făcute de tine și încă un partener, dar până când voi începe să cochetez cu gândul acesta, să te simt pe tine atât de adânc, să te am pe tine în control de toate vibrațiile care mă stimulează. Să știu că tu simți și te bucuri de aceleași virbații ca mine, mai mult, tu ai avantajul suprem de a simți fiecare încordare sau strânsoare.

Nu există cuvinte să descrie orgasme, artificii, tremurul corpului meu, gemetele noastre, sau muzica pe care am uitat să o pornim vreodată. Nu există cuvinte, pentru că atunci când am terminat amândoi, atunci când, en fin ai stors și ultima picătură de orgasm din mine, atunci am alunecat în pat și te-am strâns tare în brate. Nu cred că au trecut mai mult de câteva secunde, până când am respirat adânc, iar mai apoi, am adormit. Am dormit dusă, visând și retrâind momentul. M-am trezit mai pofticioasă ca niciodată, revanșa de cafea e altă poveste…

Dar da, jucăriile astea, folosite-n doi, frumos și comunicat, sunt o achizitie bună. Cam acesta era gândul meu când mai târziu, le-am adunat de pe jos și m-am dus să le spăl cu apă călduță și săpun. De ce nu îți spune oare lumea, câte lucruri frumoase se pot trăi cu jucărioare, de ce oare mulți le folosesc doar la masturbare, când putem fi doi care ne bucurăm de ele, iar ideile despre cum să jonglez cu ele nu contenesc să apară. Oare, unde aș putea eu să-mi cumpăr o mufă care să îmi permită să mă joc cu ambele în același timp? Oare cum se simte să te am și pe tine puțin în mine, pe lângă oul care vibrează. Câte idei și întrebări, doar dintr-un click și două jucării.

dscn0218-5

One thought on “0

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Preludiul infinit
Next post Atunci cand ma pierd

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: