Loading . . .
Orgolii si dorinte

Orgolii si dorinte

tumblr_m4zy7v4neW1qa4bkpo1_500

E greu sa vorbesc. In general Imi place sa aberez, dar nu imi place

sa vorbesc. Cliseul cliseelor. Blogul meu stie mai multe despre mine decat multi oameni. Ce bine ca nu se sinchiseste lumea sa citeasca. Ha. Ha. Am invatat sa ma exprim scris, iar asta m-a facut sa am pretentia ca lumea sa nu mai intrebe ci pur si simplu sa citeasca. Am ridicat orgolii in orgasme si cuvinte, am dat cu ele de pamant la fiecare frustrare. Am profitat cat de mult am putut de puterea pe care mi-o da tastatura, recunoscand lucruri, dorindu-mi lucruri si profitand de anumiti ochi care stiu ca ma cunosc.

Poate ca sunt un om rau pentru asta, dar imi este mult mai usor sa ma exprim aici pentru TINE decat sa iti spun. Uneori este mul mai comod pentru mine sa-ti spun unele lucruri aici, unde le ai la indemana de fiecare ata cand vrei sa le revezi. O sa poti sa retraiesti fiecare moment, sa-l derulezi in fata ochilor. Sa retraiesti prin cuvintele mele fiecare atingere, fiecare privire si sarut. Orgasme si amintiri. Frustrari si dorinte. Toate conturate in cuvinte menite sa gadile sau sa ucida: orgolii.

Ochii ei probabil vor cauta curioasa cuvintele despre tine. Este greu – de multe ori nule tau nu apare. Care este oare numele care iti este dat, este una din intrebarile pe care ea le rascoleste in minte. Oricat ar derula discutii auzite sau citite, nu reuseste sa-si dea seama. Numele din black list-ul numit Categories este cel stiut de maxim doi oameni, iar de cele mai multe ori este cel stiut de unul singur: eu.

Nu ma intereseaza si nu m-a interesat vreodata sa stie altcineva in afara de mine si tine, ceva. Restul trebuie sa simta povestea, noi doi trebuie sa simtim momentul.

Am sa ucid orgoliul de fiecare data cand un nou articol ajunge intr-o alta categorie. Un erou este – cel mai probabil – ridicat in slavi, dar recunoscand multe lucruri, gadil orgoliul tau, iar astfel totul este un drum spre orgasme mai bune. In fond si la urma urmei, este vorba doar despre orgasmul castigator al inspiratiei.

p.s. m-am lenevit si am spus ca nu scriu despre tine. Azi, scriu despre mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Legaturi umbrite
Next post Inspiratie

Arhiva

Categories