Loading . . .

Inspiratie

Vroiam sa iti scriu ca nu o sa citesti nimic pe blog. Nimic! Am ajuns acasa obosita si m-am trantit in fotoliu. M-am adancit in bula asta de aer si am privit ecranul.

New post.

068 (2)

Simteam ideile cum navalesc dar degetele mele nu aveau chef sa scrie. Parca nu au nici acum. As face orice altceva decat sa pregatesc ce am de lucru astazi. Am chef sa fac oricie, dar cu un drum as face si curat in tonele de drafturi de pe telefon. Daca ziua ar avea 30 ore.

Poate ca ma plang prea mult ca n-am timp si in loc sa ma plang ar trebui sa iau tastatura in brate si sa scriu. Sa iti simt zambetul prin ecranul telefonului citind povestile tale. Citind gandurile si trairile mele. Retraind orgasmele si placerile.

Inspiratie este, si o sa fie. Povestile curg iar ideile nu stagneaza. Timpul nu este chiar atat de greu de miscat, doar procrastinarea ne termina. Acest termen menit sa ne faca egoisti. Sa ne transforme in doi oameni care sunt instare sa zaca unul in bratele altuia cu orele doar pupandu-se, mangaindu-se si privindu-se. Poftele preiau controlul asupra noastra iar noi nu vrem sa facem nimic sa le oprim.

M-am hotarat ca iti voi comunica poftele mele prin tumblr. Am sa iti spun cat mi-e de pofta sa imi simt degetele plimbandu-se pe pielea ta. Sa imi plimb limba flamanda pe gatul tau. Sa te musc de umar, de mana, de abdomen. Sa imi infig palmele flamande in fundul tau tragandu-te mai aproape de mine, strangandu-te in brate.

Mi-e pofta si mi-e dor. Orele trec, zilele trec, poftele cresc.

As spune ca vreau sa-i iau portia lui cleo, sa nu-ti dau poza aia in fiecare seara, dar nu as reusi sa fac asta. Nu vreau sa stii ca nu mi-e pofta de tine, cand eu tanjesc dupa respiratia ta in ceafa mea. Dupa saruturile tale care ma ghidila si ma fac sa ma rasucesc. Tanjesc dupa momentele in care parca vreau sa te opresc din orice faci, doar de dragul de a bloca momentul si a te simti.

Ce te mai enervezi tu uneori ca ma scot de pe film brusc.

Se pare ca amandoi avem probleme de concentrare -vina nu e numai a ta!

Mi-e dor de tine si te doresc, iar fiecare articol despre tine o sa-ti spuna asta. Fiecare articol o sa-ti confirme ca sunt o nesatula, dar sincer, nu vreau sa ma satur de tine, pentru ca imi era dor sa imi petrec serile, optile, privind la New Post si spunand “nu vreau sa scriu azi, mi-e somn”, iar ideile sa navaleasca in capul meu si apoi, sa-mi dau seama ca nu merita sa le mai tin inauntrul meu. Sunt ideile tale, sunt cuvintele tale, sunt lucrurile pe care le meriti. Le scoti din mine si sunt acolo pentru a iesi la suprafata si a avea toti ochii atintiti asupra ta.

animalule!

One thought on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Orgolii si dorinte
Next post Inspiratie filmologica

Arhiva

Categories