Loading . . .

Legaturi umbrite

Curiozitatea si legaturile au inceput sa apara. Sforile se incolacesc in jurul pielii mele, iar zambetul tau entuziast ma facesa imi golesc mintea si sa astept tot ce urmeaza. Am atatea intrebari, iar pe internet este atata documentatie. De ce? Cum? Cand? Cum stii cat de strans sa faci fara sa-mi lasi urme? De unde stii cum, care nod. Totul. O multime de intrebari imi navalesc in minte, dar aleg sa tac – pe cat de mult pot. E momentul nostru de tacere in care ne intelegem doar din priviri, iar sforile se rasucesc moale pe pielea mea.

Trebuie sa intelegi draga mea, e usor sa legi, dar e usor si sa ii faci rau printr-un nod gresit celuilalt. Trebuie sa ai grija si sa te documentezi, curiozitatile nu sunt intotdeauna destul pentru ca asa ceva sa iasa bine, cand este atat de usor sa iasa incredibil de prost. Starea de spirit atat a ta cat si a mea trebuie sa fie in acelasi ritm. Sa ne simtim confortabili, sa lasam orgoliile si gandurile in alta parte. Sa fim atenti doar unul la altul, sa ne concentram pe ce simtim, pe sentimente si pe placere. Trebuie sa ne respectam limitele si sa comunicam. Sa am grija sa nu te strang prea tare, dar nici sa nu te las prea usor. Sa nu iti las vanatai si sa ramai pe acelasi ritm cu mine. Pe langa toate astea, trebuie sa am grija intotdeauna cum leg. Sa evit incheieturile pentru ca prin ele sunt foarte multe vase de sange si vene, nu vreau sa iti opresc circulatia in vreo zona a corpului. Sa nu fie noduri pe la subsoara sau prin incheieturi care te fac sa te misti mult. Sa am grija cu ea in jurul gatului, altfel risc sa te sugrum din greseala – cu un simplu nod strans si putina adrenalina. E foarte usor sa iasa prost, dar la fel de usor sa iasa bine. Daca tie iti ofer siguranta si confortul – cat se poate vorbi cand esti legat, tu o sa-mi raspunzi mie relaxata la fiecare atingere si nod. 

Iti ascult vocea, cum imi spune calm si imi sopteste toate lucrurile astea. Ma mangai peste legaturile care imi stau pe corp. Nu simt decat greutatea sforii piele, dar imi vine sa ma zbat ca in filme, doar ca sa vad cum ma simt. Zambesc si te privesc. Ochii senini si siguri ma asigura ca am sa fiu in siguranta. Am sa-mi simt toate orgasmele, am sa imi descopar toate gandurile. Am sa ma las pe mana ta, iar legaturile vor scoate din mine o multime de lucruri placute. O sa-mi placa! Am sa ma las pe mana ta, iar tu o sa ma faci sa explodez de placere.

Orgasmele stau in incredere, iar ale mele in general in degetele si buzele tale.

 

1XXX_6723

One thought on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Poftele zilnice
Next post Orgolii si dorinte

Arhiva

Categories