Loading . . .

o vei face

o vei imparti cu mare drag, pentru ca merita. Merita sa nu o futi singur si asta pentru ca atunci cand iubesti ceva prea mult – imparti. O vei imparti pentru ca-ti place. Pentru ca-i place. O vei lua din spate, tinand-o de fund, intrand in ea incet si impingand-o cu gura in el. Tu vei fi cel care va avea grija de cata placere are ea, iar acum o cunosti destul de bine sa stii ca nu se preface ca una din filmele alea slabe.

ati ales personajele impreuna, nu a fost greu. Regia nu a interesat-o pentru ca stiati amandoi ca se va teme si va abandona. Dar nu a facut-o, si i-a placut.

ati dezbracat-o cu multa atentie, impartint hainele si alindand-o in sarutari. Ati avut grja de orice scapare de anxietate care ar fi putut aparea intre timp. Ambii ei sani sunt alintati de limbile voastre satule. Nu vreti sa fie nimic carnal si de aceea, lasati ca limbile voastre sa parcurga incet trupul ei, tot ceea ce arde in ea. Ai grija sa se simta de parca ai fi tu la patrat, si este surprinzator cat de bine va intelegeti. Este surprinzator ca amandoi (baietii), nu va certati pe ea. Cine ar fi crezut ca poate fi un threesome de acest gen fara influente din filme de gang-bang?

Alegi placerea voastra, a tuturor. Alegi sa nu fie momente ciudate si esti atent la ceilalti doi. Ceilalti doi atenti la tine. Un triunghi vicios in care fiecare vrea sa ofere cat mai multa placere celuilalt. Mainile voastre sunt flamande, ea abea asteapta sa fie mancata de amandoi. Ea abea asteapta sa fie plina, umpluta de gemete, sa simta cum ii arde trupul si e uda : de sudoare si placere. E uda, de ceea ce inseamna sexul nebun. Acelasi ritm nebun o opreste din a geme, o face sa isi doreasca atat de multe. O face sa inteleaga gemtele ce pareau false in filmele porno. Intelege de unde atata placere si ii place sa o simta. Ii place sa se simta in siguranta orgasmului intre doi barbati a caror singura dorinta este sa o faca sa se topeasca de placere.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Hainele mele, fanteziile tale
Next post Te rog spune-mi !

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: