Loading . . .

Hainele mele, fanteziile tale

Am reusit de putine ori sa te surprind, dar si cand am facut-o, am profitat putin de imaginatia ta. Ti-am creeat toate imaginile acelea frumoase cu mine imbracata in diverse tinute pentru ca tu sa ma doresti, pentru ca tu sa iti imaginezi cum imi sta in ele, cum se muleaza pe mine, cum te vor face sa tanjesti. Cum se va simti atingerea ta si cat de mult imi va placea mie toata atentia brusca pe care mi-o acorzi.

Dupa ce am termiat seria de catsut-uri am inceput sa ma gandesc ce ti-ar placea. Ce? Care din toate seriile banale de fantezii ti-ar face placere?

Nu as fi crezut vreodata ca hainele au o alta utilizare in afara de a fi date jos si aruncate langa pat. Nu as fi crezut vreodata ca este atat de excitant sa nu dai totul jos de pe tine, si sa mentii indeajuns incat sa trezesti interesul si la celalalt.

Am inceput cu o rochita care se sifona prea putin, si ti-a facut placere sa nu o dai jos. Am continuat cu accesorii care ti-au atras atentia chiar daca nu intotdeauna aceea a fost initiativa mea. Am primit atentia ta prin hainele pe care le port, facandu-ma sa ma simt inspirata cand le-am imbracat.

Imi place cand ma simt ca un cadou pentru tine. Cand mintea ta ma vede ca o provocare si dezbracatul devine ultima grija pe care o avem. Reusesti sa ma faci sa ma simt bine – atat de bine fara sa trebuiasca sa ma dezbraci. Buzele si atingerile tale nu au limite privind hainele. Sunt sigura ca de fapt (si de drept), vrei ca mirosul si atingerea ta sa ma rascoleasca si sa ma bantuie atat pe viu de cate ori iti simt mirosul impregnat in pielea mea, cat si atunci cand ma uit la hainele mele, si imi amintesc de tine.

Vreau ca fiecare centimetru din mine, din tine, din noi, sa ramana in urma pe haine, pe piele, pe noi. Vreau ca fiecare minut de fantezie sa ramana viu inca o vreme, prin amintire si prin cuvinte. Meritam ca dupa toate astea, macar ceva sa ramana in urma, in fantezie, printre haine si amintiri, orgasme si sarutari, gemete si.. ah, ia-ti dintii de pe sfarcurile mele!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post de vorba cu un muz
Next post o vei face

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: