Loading . . .
O teorie a masturbarii – partea 3 – Amandoi

O teorie a masturbarii – partea 3 – Amandoi

Veșnicul și eternul subiect: dar tu te masturbezi?

Pe bune, cine sărăcia nu o face? Există astfel de oameni în jurul nostru? Iar dacă este cineva care spune că nu se masturbează, la ăla să-i pice mâna jos când merge să facă pipi, fie că stai cu scula-n mână sau ești femeie și încerci să ștergi ultimul picur. Să-ți pice mâna jos în budă și să nu te poți apleca după ea. Asta să pățești când urli în gura mare aberații de felul ăsta.

Ia spune-mi tu când te masturbezi?

Când? Eu? Hai nu mai glumi cu prostii d-astea, îți spun zâmbind și aprinzând încă o țigară.

Adevărul este, că nu mă chinui să mă masturbez. De ce să o fac. Am un bărbat lângă mine de câte ori am chef. Iar cand am chef de sex și n-am, chem unul. Sunt femeie, să găsesc pe cineva care să-mi satisfacă o poftă rapidă găsesc ușor. Să găsesc pe cineva care să-mi satisfacă o poftă îndelungă și să mă sature, e puțin mai complicat, dar – găsesc. La ce  e nevoie de masturbare, când pot să stau liniștită, goală, întinsă în fața ta și să mă uit la pofta cu care mă sorbi. Simt privirea ta cum mă mănâncă, imaginația ta cum o ia razna, dar nu reușesc să înțeleg de ce doar mă privești. Unde este acțiunea cu care m-ai obișnuit până în acest moment.

Îmi vine să mă mângâi doar ca să te întărât, să văd cât de mult te abții să nu mă mângâi. Știu că îți fac poftă. Doar plimbându-mi degetele peste sfârcurile mele, te văd cum îți muști buza și înghiți în sec. Nu te opresc să faci nimic, dar am să mă prefac că nu văd niciuna dintre reacțiile tale. Am să fac pe interesanta până în ultima secundă, până la orgasm și la zâmbetul tâmp pe care-l aduce cu el. Am să mă joc cu mine, ignorându-te complet, chiar dacă te simt lângă mine. Simt respirația ta, simt privirea ta.

Închid ochii și mă las dusă de val. Valul meu, al imaginației mele:

îmi imaginez cum îți plimbi buzele peste sânii mei. Faci cerculețe în jurul sfărcuilor și îi prinzi între buze încet. Te simt cum îți plimbi limba flămândă pe tot trupul meu. Mâinile tale mă mângâie încercând să nu lase niciun centimetru neacoperit de o mângâiere tandră. Îți plimbi degetele pe buzele mele, pe sfârcurile mele pe care le-ai umezit flămând, pe picioarele mele care vor să ajungă cât mai repede pe umerii tăi. Să te simt cum intri încet în mine, iar apoi reușești să mă faci să zbier de plăcere fără să-mi pese că voi trezi absolut toți vecinii care încearcă să-și facă siesta.

Nu știu cât ai observat tu din imaginația mea, dar sesizez în acest moment că amândoi ne jucăm, dar fiecare cu el însuși. Eu cu mine, iar tu cu tine. Te văd atât de pornit pe toate mișcările mele, pe felul în care mă mângâi și mă aduc singură la orgasme. Te văd cum începi să te mângâi. Încerci să pui mâna pe mine, dar ți-o iau.

Eu nu pun mâna pe tine, tu nu pui mâna pe mine. 

Astăzi sunt foarte categorică. Așa cum m-ai întărâtat pe mine să încep singură, așa o să termini singur. Vreau să văd dacă sincronizarea noastră merge, dacă orgasmele noastre se pot sincroniza și fără să ne atingem. Cât de mult te provoacă faptul că mă ating, chiar și fără să știi la ce mă gândesc? Cât de mult te provoacă, să mă vezi că mă mângâi, mă ud, îmi provoc singură fântânile arteziene pe care obșnuiești tu să le creezi, dar acum nu mai am nevoie de tine. Credeai că nu știu să fac asta? Credeai că sunt în punctul în care totul este atât de bun încât nu mă poți provoca cu nimic?

Tu mă provoci destul de mult, prin pura ta prezență, dar asta nu înseamnă că mă voi abține și nu te voi provoca la rândul meu, doar de dragul jocului. Schimb de roluri, inventatul lorr, orgasmele egoiste încep să contureze un alt înțeles atunci când nu vreau să îți ridic o statuie pentru cel pe care tocmai am să-l am și-l voi savura singură. Nu te voi lăsa să mă atingi, să mă guști, să nimic. Acesta este orgasmul meu pe care mi-l provoc mie singură, pentru că vreau să vezi și să îți rămână întipărită în minte, amintirea mea satisfăcându-mă singură.

20151123-XXX_0388-246

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Lupul diminetii
Next post Placere vinovata

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: