Loading . . .
Lupul diminetii

Lupul diminetii

Petrecerea părea să fie destul de plictisitoare. De fapt nu părea, era cu siguranță. Ca la orice petrecere de genul, stăteam toți și ne măsuram din priviri. Băieții se uitau după o pradă nouă dar nu mare lucru părea să se întâmple. Adevărul este, că atunci când ieși la agățat, trebuie să aștepți. Orice prădător pândește înainte să se înfrupte, în acest caz, trebuie să pândești până când prada devine îndeajuns de pofticioasă și poate alcolizată încât să conteze. Dar nu despre asta este vorba acum.

Petrecerea părea să fie interesantă, doar dacă nu ai pretenții ca IQ-ul să fie cel puțin direct proporțional cu aspectul. Uneori, nici alcolul nu mai pare ce era, iar frumusețea orbitoare este ștearsă pe jos de un limbaj mai murdar decât o tastatură dintr-un internet caffee.

Prin norii de alcool, pentru că fumul se epuizase de multă vreme afară, un domnișor iese în evidență prin atitudine. Ador bărbații care pot să poarte discuții serioase, să poată abera pe orice subiecte dar să și vorbească serios între două râsete. Nu e tocmai ușor să-ți menții concentrarea după mai multe minute de alcolizare, dar nici foarte greu nu este.

În valul paharelor și glumelor, am decis la comun deacord, după câteva dansuri lascive și schimbări de priviri și mângâieri, ploaia care anunța începutul verii ne spunea că este momentul ca noi doi să ne retragem spre o încăpere, unde dispariția hainelor de pe noi nu va fi o problemă.

Am mers așadar, spre apartamentul lui, deoarece mie mi se pare mult mai ușor să plec de la el decât să îl scot pe geam de la mine. Teasingul nu foarte prelung era un semn de poftă pentru amândoi dintre noi. Sărutări și mușcături, mângâieri și pipăieli flămânde. Nimic prea special, nimic ce ar trebui menționat sau povestit cu mare drag. sexulețul sportiv de one night stand, nu este în general un subiect care devine dezvoltat în cuvinte lungi despre orgasme intense. Totul se întâmplă într-o fugă flămândă în care, dacă nu suntem egoiști, reușim să ne sincronizăm și să ne simțim bine amândoi, nu doar unul dintre noi.

Apogeul a venit nu așa de repede precum mă așteptam. Starea noastră părea că se va dizolva destul de repede dat fiind nivelul de alcool și hormoni din sângele nostru. Apogeul a venit ca un răget. La propriu. A urlat ca un lup singuratic la o lună plină, eu rămânând puțin șocată și neștiind dacă să îmi păstrez o moacă indiferentă sau este nevoie să abordez o stare mai personală. Cert este că încercam să-mi acopăr un hohot de râs care se întâmpla în toată splendoarea lui în creierul meu. Am crezut pentru început că mi se pare, așa că, am continuat o tachinare mare după, până când am reușit să aud a doua oară răgetul dimineții, însoțit de fântâna arteziană care îți murdărea propriul piept de excitare și extaz.

La țigara de după îl priveam fascinată. Nu îmi venea să cred ce văd în fața ochilor. Nu îmi venea să cred că cineva chiar rage atunci când atinge apogeul unui orgasm. El își mângâia corpul și se felicita singur pentru că este un partener atât de bun, încât după îl privesc admirativ, ca pe un zeu sexual. Am zâmbit frumos și am plecat. Aveam nevoie de o plimbare acasa, o ieșire la aer, să pot să râd liniștită.

20070705-018 (7)-32

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Iubeste-te
Next post O teorie a masturbarii – partea 3 – Amandoi

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: