Loading . . .
o poveste despre tine

o poveste despre tine

Cand joaca hormonii in tine esti cea mai buna. Esti atat de devotata si urlii ca nu vrei sex. Vrei sa socializezi dar in spatele acestor urlete sunt hormonii tai. Ei iti spun ca ai nevoie de sex. Ai nevoie de cineva care sa te puna in genunchi, sa te ia pe la spate, sa ti-o bage. Nu brutal, nu tare. Incet…  sa o simti, sa savurezi momentl, sa iti scape un mic geamat printre buze si sa suspini. Sa nu se miste prea repede sau prea incet. Sa fie exact ce iti doresti fara sa simta el asta. Daca nu stie exact ce iti trebuie iei tu initiativa. Hormonii tai sunt cei care trebuie satisfacuti, nu ai lui!

Hormonii sunt prietenii tai cei mai buni, mai ales cand incerci sa-i ascunzi dar toata lumea ii simte. Mai ales cand tu stii ca nu ii mai poti tine mult sub control. Curand, foarte curand, ei vor iesi la iveala. Poate ca te vor face de rusine. Principalul este doar sa iti aduca ceea ce ai tu nevoie : un futai.

Sa ti-o dea asa cum vrei tu. Sa vina de la spate si sa te puna in genunchi. Sa o potriveasca intre buci si sa o lase incet sa intre, sa isi puna mana pe ceafa ta iar tu iti vei arcui spatele. Te vei impinge in el. Il vrei tot si nu prea ai timp si rabdare la capitolul lucruri lente. Vrei lent dar vrei si tare. Sa o simti si sa te ajute. Sa isi plimbe mana de pe ceafa ta in par. Lasa-ti capul pe spate in palma lui. Cu siguranta te va prinde de par si va trage incet. Gemetele alea il vor face sa traga mai tare, sa intre mai tare, sa urlii mai tare. Te trage de par si te ridica, pastrandu-ti fundul incordat. Ajungi cu capul pe umarul lui iar el te va tine doar de fund. Te va lovi peste el, te va strange de el, iar tu vei avea doar buzele lipite de gatul lui. Vei scoate dintii la iveala, dar nu-l vei musca. Esti fetita cuminte si nu lasi urme.

Iti place sa bei, iti place sa te aprinzi, dar cel mai mult detesti cat de dependenta de sex devii dupa toate astea. Cat de mult iti pasa de tot mai putine lucruri si tot ce vrei e sa fii fututa in draci. De unu, doi, trei, cinci. Nu conteaza atat timp cat la final ramai lesinata pe pat de placere gemand si cautand energie sa fumezi o tigara.

Hormonii isi fac de cap in corpul tau. Urasti asta la fel de mult pe cat iti place. La fel de mult pe cat ii place. El va profita pana cand isi va indeplini toate fanteziile. Apoi vei cauta altul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Un secret
Next post Cafeaua fierbinte

Arhiva

Categories