Loading . . .
uneori curcubeul apare pe cer

uneori curcubeul apare pe cer

111(1)

Imi plac zilele cand stam pur si simplu si asteptam sa se intample ceva, sa adormim sau povestim tampenii. Ne uitam pe geam la cei din jur sau barfim prieteni apropiati asa cum probabil ne barfesc si ei pe noi. Nimic nu se compara cu momentele in care, cineva ar putea pur si simplu sa opreasca timpul si sa spuna : uite ce fericiti sunt!

Ai putea sa-i spui relatie doar pentru simplu fapt pentru care ne purtam ca intr-una scotand insa din context toate crizele fara motiv care exista. Am impresia ca unele cupluri au doar dorinta de a se criza, de a face sex nebun dupa ce se calmeaza spiritele. Noi nu sunetm asa. Cel putin asta ma mint eu zilnic. Noi suntem ceea ce ne-am dorit sa fim atat timp.

O tensiune sexuala imensa care se contopeste in sex nebun, in tone de sudori care raman pe asternut, in mirosuri care sugereaza tona de orgasme avute. In ceaiuri, cafele si pahare de vin varsate pe trupuri flamande si pline de placere.

Totul arde in jur si nu e vorba doar de focul pe care-l sting pompierii e vorba de soarele care apare dupa furtuna puternic si hotarat. Arde pielea dupa o partida poate prea puternica, poate prea perversa. Dorinta ta nu este indeajuns din tot ceea ce se afla intre noi, flacara nu zace in noi pentru ca nu suntem intr-un basm de prost gust nici intr-o telenovela care sa inlacrimeze virginele. Suntem in pat si eu vreau putere si dominatie. Vreau sex asa cum se cuvine sa primesc, sa simt furtuna in patul meu, sa arunc asternuturile, sa le ard, sa ma chinui sa scot mirosul de sex nesatul din camera, sa vreau sa ascund zambetul de satisfactie de pe mine.

Sa ma rog de tine sa te dezbraci, si tu sa rupi hainele de pe mine. Sa ma musti de fund si sa ma arunci in pat. Sa imi doresc sa ma afund in tine si sa te rogi de mine sa nu te mai savurez ca pe o inghetata. Sa ma certi ca pula ta nu este o acadea de doi lei si eu sa iti zambesc si sa zic “dar pentru ce o ai atarnand acolo?” sa-mi spui ca e pusa acolo ca sa ma futa iar eu sa te provoc si sa te intreb “si cum o sa faci asta?”. Am sa vreau sa ma ridic din pat si va veni un moment de razboire usor pana cand vei reusi sa intrii in mine. Atunci imi voi lasa capul pe spate si voi inchide ochii. Buzele mele se vor departa usor si voi astepta sa ma pedepsesti cu orgasme pentru necuviinta de a fugi de tine.

Vei fi ca o furtuna, voi ramane umeda mult timp si deja tie nu iti mai pasa. Iti apare pe chip zambetul acela pe care-l ai atunci cand stii ca faci o fapta buna si imi prelungesti placerea pentru ca deja ma simt in ceruri. Stau pe un curcubeu, si nu e deloc un cur-cu-dus, dar ador momentul in care tu nu vrei decat sa ma faci sa-ti spun ca trebuie s te opresti ca nu mai suport atata placere, ca vreau sa fac o pauza ca sa pot lesina.

Sunt prea orgolioasa sa fac asta, iar dupa orice furtuna, apare un curcubeu, asa e si zambetul meu satisfacut dupa orice orgasm.

 

4 thoughts on “0

  1. Am trecut și trec prin stări asemănătoare, doar că sunt cel care pătrunde adânc și înfometat în vaginul femeii iubite …:)

    1. @pvp: Mă bucur să descopăr că nu sunt singura care împărtășește astfel de stări

      1. Ce e reconfortant pentru mine rezidă în faptul că, oricât de individuali și particulari suntem fiecare dintre noi, tot simțim nevoia și ne bucură să aflăm că semenii noștri au experiențe similare cu ale noastre … ține întrucâtva de nevoia de recunoaștere/confirmare din Piramida lui Maslow …:)

        1. @pvp: iar acum eu ma duc sa ma ingrop in adancurile internetului descoperind Piramida lui Maslow 😀 Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Joc de cuvinte
Next post o imbratisare

Arhiva

Categories