Loading . . .

O fata desteapta

Noi fetele suntem atat de mult subestimate incat incep sa ma mir ca exista fete pe lumea asta care accepta “ce au acasa”. In ultima vreme am incercat sa ma conving ca fiecare fata stie ce are acasa, uneori accepta, uneori merge mai departe, uneori incearca sa faca jocul.

Noi fetele avem deasemenea niste genti imense in care purtam – nimic important. Purtam totusi in ele anumite lucruri care isi au rostul. Este vorba despre obiectele pe care trebuie sa le uitam accidental la el. Incepand de la o agrafa, bratarz, ruj, soseta, terminand cu absolut orice atat timp cat avem motiv sa ne intoarcem. Atat timp cat putem sa spunem “trebuie sa vin sa imi iau chestia aia”.
E clar, amandoi stim de ce vreau eu sa ma duc, dar el nu o sa inteleaga vreodata de ce naiba ea isi tot uita obiecte random pe la el. Tocmai de aceea nici nu da multa atentie acestui lucru si lasa obiectele ei la indemana – ca sa nu uite sa i le dea.

Noi fetele stim ca obiectele uitate la el au doua semnificatii :

1. motivul vesnic de intoarcere intr-un loc in care nu e sigur ca fara un motiv subtil vom putea sa ne intoarcem. In schimb, de cate ori plecam uitam sa luam obiectul dupa care am venit. Sunt atat de dragute multe dintre scuzele astea incat aproape ca ne aduc fluturi in stomac. Noi fetele cum avem naivitatea aceea notorie in sange, avem flururi in stomac si dupa primul sarut cu o feblete.

2. cealalta va sti “whos the boss”.  Eu ca iubita, imi las lucrurile la el acasa, atunci cealalta va sti ca trebuie sa se retraga, ca trebuie sa fie atenta sa nu-si uite lucrurile, ca toate lucrurile astea trebuie tinute in geanta, in buzunar nu lasate aiurea. Daca cealalta lasa mesaje la iubita, atunci nu stiu. Nu am fost pusa in situatia aia.

O fata desteapta stie sa gaseasca motive sa se intoarca la tine. Stie sa gaseasca subtilitati sa anunte ca esti al ei. O fata desteapta stie exact ce trebuie sa uite la tine, ca sa nu iti atraga atentia, dar sa fie important

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Cautandu-mi placerea, ma descopar prin tine
Next post Placerea amintirii care doare

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: